Gizmo09

Rouva
 • Content count

  186
 • Joined

 • Last visited

About Gizmo09

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday July 31

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hollola
 1. Mun vakio tuoksu on Laura Biagiotti:n Laura ja sitä aion käyttää myös hääpäivänäni. Mielestäni mukavan raikas tuoksu. Ja toisaalta olen "perinyt" tuoksun edesmenneeltä äidiltäni, joten siksikin itselle merkittävä tuoksu.
 2. Kihlat maksettiin puoliksi ja koska viime metreillä päätin itselleni vihkin tilata niin maksan sen ihan itse. Miehelle ei vihkiä edes tule.
 3. Kärkkäisellä ainakin on verkkokaupassakin myynnissä rullina noita liinoja.
 4. Me ei varsinaisesti kutsuttu työkavereita, mutta kaasonihan tosiaan on mun työkaveri nykyään. Ja pari duunikaveriani tulee hoitamaan tarjoilun meidän häihin. Meillä tosiaan niin pienet häät että ei kaason ja bm.n lisäksi kutsuttu edes muita kavereita...
 5. Meillä on suunnitelmat edenneet sen verran että meille tosiaan tuleekin tuohon pihalle 5x8m juhlateltta. Päätettiin että vihkiminen pidetään niin että vieraat voivat istua ruokapöydissä myös vihkimisen ajan. Eli vihkiminen luultavasti tapahtuu teltan toisessa päässä. Kaikki pääsevät sateen sattuessa suojaan ja kaikki saavat istua Tuohon siirtymiseen en osaa auttaa, koska meillä tosiaan myöskin juhlat on tuolla pihalla teltassa. Mutta itsekin kaipaisin kokemuksia kotihäistä ts vihkiminen juhlapaikalla jne.
 6. Itse en alunperin edes halunnut vihkisormusta. Sitten löytyikin vanha perintösormus jossa pienen pieni timantti. Ja siitä se ajatus sitten lähti eli ko sormus on todella pieni ja siro keltakultainen. Joten teetän itselleni valkokultaisen kapean rinkulan johon tuo ko timantti sitten istutetaan. Ilman tuota perintötimattia ei minulle siis tulisi lainkaan timanttia.
 7. Meillä kesäkuussa häät kotioloissa ja pappi on pyydetty paikan päälle vihkimään. Meillä on isohko tontti mutta en vaan millään osaa vieläkään päättää missä kohtaa olisi järkevintä tuo vihkiminen järjestää. Sateisella säällä sitten luultavimmin piharakennuksessa tai sisällä talossa. Onneksi on vielä nelisen kuukautta aikaa tätä pähkäillä. Mutta on se vaan jotenkin tuskastuttavaa.
 8. Meillä luultavasti tulee näkemään viimeistään hääpäivän aamuna, kun hiemna hankala olisi toisin järjestellä. Meillä kuitenkin häät kotona ja ollaan molemmat viimeinen yö täällä kotosalla. Mahdollisimman pitkään yritän piilotella kyllä pukua ja hyvin on jo puolisen vuotta mennyt. Pukukun tälläkin hetkellä piilottelee meidän vaatehuoneessa. Mutta eipä tuo nyt mun maailmaa kaada vaikka näkisikin aikaisemmin. Kaaso vaan oli sitä mieltä että ei saa näyttää kuin vasta hääpäivänä. Meillä ei muuten myöskään tule mitään alttarille kävelyä eli aloitetaan vihkiminen kun kaikki on paikalla.
 9. Mulla tulee raikkaan vihreät, sydän korkoiset korkkarit. Teemaväreinä häissä lime/omena, musta ja ivory/vanilja. Kuvaa löytyy tuolta naikkareiden hääkenkien kuvaketjusta ja mun hääpäikystä. En varsinaisesti missään vaiheessa edes harkinnut valkoisia kenkiä, kun ei niitä sit tulis juuri häiden jälkeen kuitenkaan käytettyä. Ja kun sattui löytymään teemaväreihin sopivat suht näyttävät kengät niin mikäs sen parempaa. Mulla kun on puvussa suht lyhyt helma että kengät luultavasti näkyy alta melko paljonkin.
 10. On yhteisiä vuosia takana jo monta, ja siksi ei lienekkään tavatonta, että haluamme onnemme kaikille kuuluttaa ja toivomme, että voisitte sitä todistaa. Siispä kutsumme Teidät Vihkiäisiimme Kotiimme Tikankoloon perjantaina 27.6.2014 klo 14.00 morsian sulhanen v. p. 31.5.2014 Juhlimme häitämme perheen kesken kotonamme Tikankolossa (osoite). Säiden salliessa juhlimme pääosin ulkona. Juhla alkaa klo. 14.00 vihkimisellä, jonka jälkeen tarjolla lämmin ruoka. Pienen sulattelun jälkeen tarjolla kahvit kakun kera. Iltaan asti viihtyville tarjolla mm. grillimakkaraa ja muuta pikkusuolaista. Majoitusta emme valitettavasti kykene kaikille tarjoamaan, mutta esim. telttailu on sallittua Ilmoitattehan tulostanne ja erikoisruokavalioistanne viimeistään 31.5.2014 morsian num sulhanen num meillä mennään näillä näkymin tälläisillä.
 11. mä tilasin DressFirstiltä ja sain mitä halusin. Siis valmis malli joka tehtiin mun väritoiveen ja mittojen mukaan. Ja siis puku maksoi 151e ja siihen pari kymppiä tullimaksuja päälle. Tuli kotiin kannettuna.
 12. Meillä on sepän tekemät 18K valkokultaiset rodinoimattomat kihlat ja itselle ei ainakaan ole tullut mitään allergioita vaikka nikkelistä oireita saankin. Ja sormus tosiaan ollut sormessa 5 ja puolivuotta. Myön vihkin teetän samalla sepällä ja senkin valkokultaisena. Jotenkin ei tuo keltakulta miellytä silmää sitten yhtään.
 13. Kihlat maksettiin puoliksi ja mun vihkin maksan itse. Alunperin ei kummallekaan pitänyt tulla erikseen vihkiä, mut sit keksinkin haluavani teettää perintösormuksesta itselleni vihkin niin maksan sen siis myös itse.
 14. Itse en ole käynyt sovittelemassa, netistä tilasin ja on kyllä täysin sellainen kuin halusinkin. Pukuun päädyin siksi että kuva ei vaan poistunut mielestäni ja vertasin kaikkia tuon jälkeen näkemiäni kyseiseen pukuun, joten pakkohan se oli ostaa
 15. Kun me mentiin kihloihin olin 24v... Piti ihan miettimällä miettiä minkä ikäinen oon nyt ja koskas se olikaan kun sormuksia vaihdettiin Mieheke tuolloin 22v (prkl syntynyt joulukuussa niin olen käytännössä puolitoista vuotta vanhempi)