Jump to content
Naimisiin.info

Lara83

Rouva
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Lara83

  • Syntymäpäivä 11/16/1983

Profile Information

  • Gender
    Female

Lara83's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Lara83

    Tulishow / tulennielijä

    Tuliryhmä Burn baby Burn peruutti tulonsa vajaa viikkoa ennen häitä! Joltain käsi rikki tai jotain..aikas seikkaperäisen peruutusviestin sain..Nooh..paniikilla sit soittelin toiselle ryhmälle. Ja he pääsevät tulemaan vain muutaman päivän varoitusajalla!! Siinä oikeanlaista toimintaa!!! Kerron myöhemmin, millainen show oli..=)
  2. Meillä on häät viikon päästä ja ruokalista näyttää seuraavalta: Kermassa haudutetut pariisinperunat Kylmäsavulohirullat Graavilohi Savulohi Smetanasilli Täytetyt munanpuolikkaat Kreikkalainen salaatti Italiansalaatti Meloni-juustosalaatti Kanasalaatti Sienisalaatti Riistapyörykät Kasvisgratiini Paahtopaisti ja piparjuurikerma Porsaan sisäfilekastike Kotikalja, Vesi, Maito, Olut, Puna- ja Valkoviini Mansikkakakku ja Kahvi Konjakki ja Baileys Yöpala Manaikkakakku on oikeasti juusto/moussekakku, mutta menu-listassa se lukee vain mansikkakakkuna..saavat vieraat yllättyä!=) Yöpalana on päivällisen jämiä + karjalanpiirakat ja munavoi.
  3. Lara83

    Bridezillas-verkkokauppa

    Okei siis..sain kun sainkin tosi nopeen jälkitoimituksen niille puuttuville hääkarkeille. Sain myös alusasusetin..Muuten hyvä, mut se setti ON JOTAIN AIVAN MUUTA MITÄ TILASIN!! Nyt taas odottelemaan mitä seuraavaksi tapahtuu. Jonkun muun päällä toi possunpunainen babydoll-asu on tosi kiva, mut ei mun. Palauttaakaan en aio ennen kun kuulen mitä he aikovat tehdä asialle.. Eli taas saa odotella..kaupasta sain onneksi satiininauhaa..Ny mulla tosin on sellaset 90metriä ylimääräistä 2,5cm leveetä mustaa satiininauhaa, enkä tiedä minne sen laitan..
  4. Lara83

    Bridezillas-verkkokauppa

    Huomasin tän ketjun kans liian myöhään.. tuli tilattua tavaraa 3.4 ja nyt saapuivat! Muuten ihan kiva, mutta yks tuote puuttui kokonaan ja sit tilaamani satiininauha oli väärän levyistä. Ja sit hääkarkkien kappalemäärät eivät täsmänneet.. Nyt odottelen vastausta mitä he aikovata tehdä asialle..saanko rahat takasin vai tuleeko puuttuvat tuotteet..Voi p***rse! Jos ei mitään kuulu, taidanpas ottaa kuluttaja-asiamieheen yhteyttä. MIETTIKÄÄ TARKOIN,JOS OLETTE KO. FIRMASTA JOTAIN TILAAMASSA!!
  5. Lara83

    Tulishow / tulennielijä

    Meille on tulossa Burn Baby Burn..maksavat 500€, mikä oli meidän ehdoton takaraja esiintyjien hinnaksi. Flamma ja Polte olisivat olleet kummatkin 600-750 välissä, mikä oli meidän budjettiin liikaa.. Nyt vaan syksyä odottelemaan!! =) Onko muilla kokemusta BBB:stä??
  6. Lara83

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Meillä on kaksi kaasoa ja kaksi bm:ä. Toinen kaaso ja toinen bm ovat aviopari, joten mitään leffalippuja tai lahjakortteja emme viitsi heille hankkia.. Siispä kaasoille on tulossa Fossil:n rannekorut ja bm:lle zipot kaiverruksilla.. Ehkä. Ellen keksi tässä kuukauden sisään jotain muuta..Ehdotuksia???
  7. Meille tuli kutsun alalaitaan teksti -Juhlimme aikuisten kesken- .Mielestäni selkeä ja ytimekäs ja kutsukuoriin vain kutsuttujen nimet. Kyllä siitä pitäisi selvitä kuka on kutsuttu ja kuka ei.. =) Kavereillamme on paljon lapsia, mutta he kaikki haluavat mielellään saada vapaan illan..teksti onkin tarkoitettu lähinnä sukulaisille.. =) Vierasmäärä oli/on hyvin tiukka ja rajallinen, joten meidän mielestämme ennemmin jätämme pois lapset kuin parhaat ystävämme.
  8. Meillä budjetti on n. 5000€,josta suurin osa menee ruokaan ja juomaan.. vaikkakin ruoat tulee sukulaisen "pitopalvelusta" ja juomat haetaan Virosta.. Hämatkaa tuohon ei sisälly. On tullut huomattua, että rahaa menee yllättäviin paikkoihin ja paljon..Vaikka yrittää koristeet ja kukat yms. valita huolella ja seurata hintoja, niin kyllä sitä vaan kuluu.. Niin ja meille on tulossa 80-90 hlö juhlat. =) Myöhemmin selvisi, ettei selvitäkään niin vähällä..=) Sormukset veivät meidän budjetin uusiksi.. pari tonnia siis lisää säästettävää...
  9. Meillä on häät 10.9.2011 ja väreinä mustaa ja vähän violetinpunaista.. Pukuni on kyllä valkoinen, mutta kengistä ja koruista löhtien muut mustaa. Myös kaasoille mustaa päälle. Kukat tulevat olemaan mustia kalloja..=) Eli enpä ole ajatellut koko syksyn väriteemaa juuri lainkaan. Kynttilöitä juhlapaikalle tosin tulee aika paljon.
×
×
  • Create New...