Orange2012

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Orange2012

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Petri oli kuvaamassa häämme tänä kesänä. Petri on rento ja mukava tyyppi, joka ottaa todella hienoja kuvia! Hän todellakin sai tallennettua kuviin häidemme ihanan tunnelman Meillä oli dokumentaarinen hääkuvaus, jolloin Petri kuvasi päivämme aamusta iltaan. Voimme suositella lämpimästi Petriä!
 2. Olen samaa mieltä kuin Printsessa, ehdon EI ovat hanaviinit ruokailun yhteydessä. Kokonaisuudessaan en hanaviinejä häihini ostaisi. Ei tosiaankaan ole mitenkään juhlavia vaihtoehtoja. Meillä kaikki pulloissa.
 3. Ei kutsuta, kun ei tunneta pappia entuudestaan...
 4. Tähän asti häihin mennyt rahaa reilut 16 000 € (summa sisältää häämatkan 6072€). Arvioisin, että lopullinen summa tulee olemaan noin 20 000 €. Vieraita häissä noin 115.
 5. Minä päädyin sellaiseen ratkaisuun, että hankin kahdet kengät: yhdet varsinaiset hääkengät (korolliset, jotka varmasti tekevät jo kipeää loppuillasta, kun tanssiaskelia runaasti takan) ja sitten valkoiset ballerinat, jotka voin sujauttaa sitten myöhemmin illalla/yöllä jalkaan, jos silta tuntuu
 6. Me tarjoamme alkoholittomina juomina vichyä (0,5 l) pulloissa, coca colaa, spriteä, fantaa ja pepsi maxia tölkeissä (koska vieraissa sokeritautia sairastavia)
 7. Meillä yöpalana tarjolla bruchettoja (liha- ja kasvis), jotka tulevat pitopalvelusta + pientä naposteltavaa: sipsejä, juustonaksuja, suolapähkinöitä jne.. Meillä on sen verran runsas buffee-ruokailu, joten mitään sen suurempaa iltapalaa emme tarvitse. Pientä suolaista, että jaksaa tanssia yömyöhään asti
 8. Meillä konjakkia (RemyMartin), Baileys Orginalia ja karpalolikööriä
 9. Hei! Mukavaa, että täällä on joku jolla on kokemusta Seychelleistä. Lähdemme itse kohteeseen kahdeksi viikoksi häämatkalle heinäkuussa, yövymme kolmessa paikassa: La Digue, Praslin ja Mahe. Emme malta odottaa Upeat snorklausvedet tiedossa, eikö vain?
 10. Tavattiin ja alettiin seurustella 2001 Yhteen muutettiin 2006 Kihloihin mentiin 2007 Molemmat valmistuivat ammattiin ja saivat vakituiset työpaikat 2010 Häät järjestetään heinäkuussa 2012, jolloin yhteisiä vuosia takana jo yhteensä 11 Olemme 27- ja 28-vuotiaita