Vanessa-73

Rouva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Vanessa-73

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Susette: Vastasinkin jo tuossa ylempänä, eli olimme häämatkalla Kuubassa elokuussa-04 ja viikon verran Guardalavacassa Playa Costa Verde-hotellissa. Näimme rannalla kun turisteja vihittiin! Hieman säälitti hääpari kun olivat pukeutuneet juhlapukuun ja lämpötila oli siinä 35 hujakoilla Ihan mukavalta seremonia tosin kyllä näytti! Missä hotellissa yövytte? Kannattaa olla todella tarkkana ruoan kanssa, taisinkin kirjoittaa että mieheni sai salmonellan, ilmeisesti broilerista. Jos on jotain erityistä mitä haluat tietää niin yritän mielelläni vastata
 2. Olimme häämatkalla Kuubassa viime elokuussa. Ensin 3 yötä Havannassa ja sieltä sisäisellä lennolla lensimme Holguiniin josta matkasimme taksilla Guardalavacaan Playa Costa Verden all-inclusive hotelliin. Havanna on mielenkiintoinen kaupunki, aika ränsistynyt mutta omalla tavallaan viehättävä. Elokuu on mielettömän kuumaa aikaa..Paikalliset ovat kiinnostuneita turisteista sillä heillähän on matkustuskielto ulkomaille.. Tulevat juttelemaan kaupungilla,kyselevät sitä sun tätä. Meikäläinen välillä hermostui näihin, sillä olisimme halunneet ihan vaan kävellä rauhassa ja tutustua paikkoihin. Sikaritehtaalla kannattaa käydä! Ruoka ei ole erikoista, yllättävän mautonta. Itse kuvittelin heidän käyttävän rohkeasti mausteita! Sisäinen lento taittui hieman pelonsekaisin tuntein vanhalla venäläisellä potkurikoneella Hotellimme sijaitsi n. 1h taksimatkan päässä Holguinista. Playa Costa Verdessä on mielettömän ihant puitteet, valkoinen hiekkaranta, kirkas turkoosinvärinen vesi, siistit ja tilavat huoneet (kylppäri/meikkaustila aivan mielettömän kokoinen), siisti hotelliympäristö, mukava henkilökunta ja todella loistava iltaohjelma. Suurin ja oikeastaan ainoa negatiivinen asia oli ruoka buffetpaikassa (täällä tarjoillaan aamupala, lounas ja illallinen). Mieheni sai sieltä salmonellan heti alkuun joten koko viikko meni melkolailla sairastaessa..Onneksi paikallinen lääkäri antoi vähän troppeja :)Buffet paikka on avoin, eli ei seiniä vaan katto parruista, joten oli avoimet ovet kaikille uteliaille linnuille; joita riitti. Varpuset hyppelivät jälkiruoissa yms.. Ruoka oli muutenkin aika mautonta ja kun sitä viikon söi niin alkoi jo tökkimään.. Hintaan kuuluu 3 illallista a la carte ravintoloissa ja varsinkin japanilaisessa oli ruoka tosi maukasta! Paikkaa voin suositella lämpimästi, mutta ruoan kanssa saa olla varovainen!!
 3. Eikö kellään ole mielipidettä tästä?? Toivottavasti jollain olisi, koska tämä kysymys on minulle tärkeä
 4. Yhteen pöytään menee vähän vaihtelevasti vieraita eli n. 4-6 aikuista. On ollut puhetta että niissä pöydissö joissa viini ei maistu niin hyvin, niin tarjoilijat siirtävät pullot sitten sellaisiin pöytiin jossa sille on suurempi menekki!
 5. Tarvitsen kipeästi mielipiteitänne! Meillä on häät juhlapaikassa jossa on A-oikeudet, eli omia juomia ei ole mahdollista tarjota. Häihimme tulee n. 120 aikuista ja tarjoamme kaikille alkukuoharit, vieraille on 21 pöytää johon kaikkiin tulee 1 punaviini ja 1 valkoviinipullo lisäksi tulee kahvin kanssa punssi-avecit. Onkohan tämä määrä ok, jos ajattelee että meillä menee rahaa jo tällä määrällä todella paljon (yksi viinipullo maksaa 19,00€ )... Juhlapaikassa on myös baaritiski josta saa ostaa drinksuja tai muuta alkoholia ihan vapaasti maksamalla tietysti itse. Olen miettinyt että näin isolle porukalle ei ole yksinkertaisesti varaa tarjota enempää alkoholia ja nyt pelkään ja jännitän että vieraat odottavat enemmän.. Please, mitä mieltä olette??