Mellis

Aktiivijäsen
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Mellis

 • Rank
  Juniori
 1. Meillä häät tiistaina ja lomalla olen sen viikon. Asun ulkomailla ja suku suomesta tulee tänne että hommaa riittää
 2. Kyllä tarjoamme heille ruuan ja miellelläni antaisin paikan, mutta pöydät ovat täynnä. Pitää kysyy juhlapaikalta miten saan heille paikan järjesttettyä.
 3. Meille siis tuli kutsuun mustavalkoinen kuva meistä ja niistä on tykätty
 4. Meillä kutsuissa toinen sivo oli saksaksi ja toinen suomeksi. Teksti tehtiin mahdollisimman lyhyeksi.
 5. Onko Teidän häissä DJ:lle ja valokuvaajalle varattu oma nimetty paikka? Meillä se ongelma että pöydät ovat täynnä. Ulkona terassilla on tilaa istua.
 6. Yksi perhe eo vastannut, laitoin viestin perään eikä mitään vastausta. Kyseessä 6 henkinen perhe joten en varaa heille paikkaa. Jos tulevat saavat jäädä aperolle.
 7. Meillä on maistraatti vihkiminen vain lähiperheen kesken, jonka jälkeen alkaa juhlat isomalle porukalle.
 8. Meilläkin on kielinä suomi ja saksa ja tehdään kutsuista kaksikieliset. Hääohjelma suomeksi, saksaksi ja jonkin verran englanniksi.
 9. Meillä on vain siviilivihkiminen ja päivän ratkaisi se milloin heillä oli vapaata.
 10. Tänään pitäisi päättää millaset kutsut tehdään. Yksivaihtoehto on että kannessa olisi meistä mustavalkoinen kuva, onko ihan hölmö idea? Olen kyllä saanut kutsuja joissa on parin kuva, mutta ne on ollut sisäsivulla.
 11. Lapsena ollen ollut kahdesti, teiniä olin yhden tutun häissä lapsenvahtina ja nyt aikuisena 5 kertaa. Seuraavat häät on omat =)
 12. No mulle on tulossa kahdet polttarit, yhdet Suomessa ja toiset asuinmaassani. Ei ole mahdollista saada kaikkia samaan maahan. Mieheni taas ei halua polttareita ollenkaan, tosin kaverinsa sanoo että hän ei sitä päätä. Olen myös menossa kaverini polttareihin, vaikka en häihin ole menossakaan.
 13. Ongelma ratkaistu, ainakin osittain. Kutsun vain 5 työkaveria, ne läheisimmät. Uusi ongelma on se että kutsunko pomoni ja "pikku" pomoni. Pomoni on saanut kutsuja muiden työkavereiden häihin, mutta ei ota osaa koska ei halua olla osa yksityiselämäämme. Häät pidetään vain kilometrin päässä missä hän asuu,joten onko noloa jos en kutsu? Pikku pomon kanssa en tiedä mitä tekisin, ei olla yhteyksissä vapaa-ajalla. Ja meillä on häät työpäivänä ja muut lähtevät töistä ajoissa häiden vuoksi, joten ehkä se "pikku" pomo joutuu jäämään töihin.
 14. Onko kellään kokemusta kaksikielisistä hääkutsuista? Olisi hauska laittaa molemmat kielet kutsuun, mutta tuleekohan siinä liikaa tekstiä?
 15. Meille ei ole paljon lapsia tulossa, mutta lapsettomat häät houkuttaa. Kaikilla vanhemmilla kun ei ole tilanne tajua.