-Lilja-

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by -Lilja-

 1. Tääkin on jo tehnyt sähköpostin uudella nimellä vaikka häihin olisi vielä lähes vuosi aikaa. Ja on jopa käytössäkin. Tosin vain yhdessä yhteydessä mutta kuitenkin.
 2. Tämä nyt ei ole kihla eikä vihkisormus vaan sormus jonka mieheni teki minulle äitienpäivälahjaksi viime vuonna. Samassa sormessa sitä kuitenkin olen kantanut mutta mies tekee erikseen keskenään yhteensopivat kihla ja vihkisormukset meille molemmille. Sormien turvotus johtuu siitä että olin juuri synnyttänyt kolmannen lapsemme.
 3. Tämä nyt ei ole kihla eikä vihkisormus vaan sormus jonka mieheni teki minulle äitienpäivälahjaksi viime vuonna. Samassa sormessa sitä kuitenkin olen kantanut mutta mies tekee erikseen keskenään yhteensopivat kihla ja vihkisormukset meille molemmille. Sormien turvotus johtuu siitä että olin juuri synnyttänyt kolmannen lapsemme.
 4. Eli asumme Helsingissä ja juhlat olisi kiva pitää kohtuullisen lähellä. Toiveissa olisi löytää mieluiten kota tai metsästysmajan tyylinen paikka jossa olisi elävä tuli tuomassa tunnelmaa. Hinta ei saisi myöskään olla hillitön. Vieraita olisi kutsulistalla max.50 henkeä mutta voi olla että tuostakin vielä karsitaan koska haluamme pienehköt häät jossa ehtii seurustella kaikkien kanssa. Ehdotuksia otetaan kiitollisena vastaan.
 5. He ovat rasisteja ja mies on persialainen(ei ole muslimi tai mitään siihen suuntaankaan mutta vanhemmilleni riittää ettei ole suomalainen). Ja asiaa ei ainakaan vanhempieni silmissä paranna meillä oleva 24 vuoden ikäero. Mutta kuten sanottu niin omapahan on ongelmansa. En aio alkaa pilaamaan omaa juhlaani märehtimällä sitä että ovat mitä ovat.
 6. Itselläni vanhemmat kuullessaan hääsuunnitelmista ilmoittivat etteivät halua olla missään tekemisissä häiden kanss ja eivät halua edes kutsua koska eivät ole tulossa. Vanhempani eivät vieläkään edes kolmen yhteisen lapsen jälkeen hyväksy miestäni. Mutta minkäs voi. Omapahan on häpeänsä.
 7. Ikävä jos noin on käynyt. Oma mies on ammatiltaan valokuvaaja ja siinä sivussa itsekin tullut asiaa seurailtua ja tuollainen on aika käsittämätöntä jos joku itseään ammattilaiskuvaajana mainostaa. Moni noista virheistä kylläkin on sellainen että luultavasti jos saisin alkuperäisen kuvatiedoston niin korjaaminen olisi kohtuullisen helppoa ja onnistuisi jopa minulta itseltäni.
 8. Meillä ikäeroa 24 vuotta. Ei tuo missään tunnu tai näy. Kolme lasta jo yhdessä tehty ja tuntuu välillä sille että ainakin energiamääränsä ja jaksamisensa puolesta mies olisi meistä se nuorempi...