Kirppuli

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Kirppuli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Saahan sitä sitten kirkosta pois kävellä sen oman miehen kanssa
  2. Me oltais sulhasen kanssa haluttu kävellä koko matka ihan kahestaan-näitä yhteisvuosia kun on jo ja lapsikin. Äiti tuota asiaa multa tiedusteli ja ymmärsin rivien välistä, että haluais,e t isä saattaisi, kuten on saattanut mun siskotkin. Joteeeeeeeeeen..Isä saattaa!
  3. Tää oli hyvä! Alkoi oikeen itsekin miettiin niitä TÄRKEITÄ juttuja.. 1.Rento ja hyvä fiilis hääpäivänä 2.Hyvää ruokaa ja riittävästi 3.Haluan tuntea olevani kaunis 4.Osallistumisprosentti häihin saisi olla aika korkea;kun tämän kaiken vaivan näkee, niin olisi ihanaa saada jakaa se isolla porukalla! 5.Kaunis ilma. Ei sadekaan maailmanloppu ole, mutta... 6.Lapsenlikka. Tiedän, että tyttäremme on hyvissä käsissä koko sen päivän, eikä sukulaisten heittopussina. 7.Saada aikaiseksi meidän näköiset häät, eikä mitään tusinapullaa Nowandforever.fi:stä. 8. Hyvä bändi
  4. Huntu ja sen jälkeen hääkakun koriste..Häihin siis vielä 1v2kk..!!
  5. Me ollaan menossa naimisiin vuoden päästä täällä Etelä-Pohjanmaalla. Häihin tulee n200hlöä(,joka täkäläisittäin on vähän.) Alustavaa hääbudjettia on saatu kasaan ja se liikkuu noin 7000eurossa. Meille siis tulee se ihan perus-ruokapöytä lihapullineen ja häät pidetään kylätalolla. Kahvipöydän antimet ja koristelut tehdään itse-jo ihan ammattinikin vuoksi. Jotenkin itse tykkään enemmän tälläisistä perus-juntti-häistä: kaikki oleminen on vapaampaa. Juhlatalo on käytössämme koko viikon, itse juhlassa ei tarvitse katsoa kelloa, että koska tulee valomerkki vaan saadaan juhlia täkäläisittäin aamuviiteen.