Furioso

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Furioso

  • Taso
    Untuvikko
  1. Itse ainakin bestmanina toimiessani sovin sulhasen kanssa polttaripäivän ja vieraslistan etukäteen ja vähän alustavasti ohjelmastakin. Mukaan mahtui tottakai yllätyksiä, mutta polttareissahan tarkoituksena on pitää hauskaa kavereiden kanssa vielä viimeisen kerran poikamiehenä. Tämän johdosta en myöskään oikein pidä ajatuksesta että polttareissa sulhasta nolattaisiin tai laitettaisiin tekemään jotakin mistä hän ei ole innostunut.
  2. Periaatteessahan bestman-nimikkeellä tulisi kai olla vain yksi henkilö. Mikäli miehellä on useampia miespuolisia avustajia niin nämähän ovat sitten groomsmen-termin alla. Kai tuolle groomsmenille löytyy jokin suomenkielinen väännös mutta en sitä nyt saa mielestäni kaivettua. Tämähän on vain pilkunn*** ja kukin hoitaa juhlansa kuten itse haluaa. Itse henkilökohtaisesti en pidä missään nimessä tarpeellisena sitä että sulhasella ja morsiamella olisi sama määrä avustajia.
  3. Opiskelijoiden (teekkareita molemmat) illanvietostahan se alkoi eräänä loppukesän/alkusyksyn iltana. Istuskelimme penkalla kaverini ja hänen tyttöystävänsä kanssa ja kaverini hieroi tyttöystävänsä niskoja. Nykyinen parempi puoliskoni (kaverin tyttiksen ystävä) tuli siihen juttelemaan ja tokaisi jotakin liittyen siihen ettei kukaan koskaan hiero hänen niskojaan. Reilun puolen vuoden päästä muutettiin yhteen. Moi kulta, luet kuitenkin tätä foorumia vaikket tunnustaisi.