Jump to content
Naimisiin.info

Auringonlapsi

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Auringonlapsi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tilasin tänään sellofanipussit napakka-liikkeestä ja paketti kuulemma lähtee vielä tämän päivän aikana Jee jee!!! Palvelu oli puhelimessa erinomaista ja nyt vain odottelen pusseja saapuviksi! Niin ja se nettisivuhan oli www.napakka.fi
  2. Kiitos vastauksista! Käynkin heti tuon napakan sivuilla ihmettelemässä Poikkesin muuten Jyväskylän Sinooperissa, mutta siellä pussukoiden tilanne oli todella surkea. Vain muutama kuvioitu jäljellä. Kuulemma tukusta tavarat loppu?!?
  3. Haluaisimme antaa vieraille hääkarkkina irtoteetä sellofaniin pakattuna (toki tulee muutakin ympärille ). Haeskelin jo Etolasta kyseisiä pussukoita, mutta siellä ei ollut. Onko kellään tietoa, mistä tällaisia voisi saada? Siis todellakin valmiita pussin mallisia, ei niitä arkki- tai rullaversioita.
  4. Menkää Kytölän Kello ja Kulta-liikkeeseen (Torikeskuksessa)! Minä ja sulho ollaan asioitu siellä jo muutama vuosi ja oltu todella tyytyväisiä saamaamme palveluun. Hinnoissa tulevat myös mukavasti vastaan
  5. Auringonlapsi

    Maidotonta pullaa?

    Itse olen tottunut tekemään pullan veteen, sillä mulla oli nuorempana ilkeä maitoallergia. Maussa ei mielestäni ole huomattavaa eroa. Pulla kuin pulla, nesteestä huolimatta, maistuu hyvälle, kun taikina on pehmoinen. Leivonnassa saa käyttää mielikuvitusta Itse korvaan osan nesteestä toisinaan persikkatölkin liemellä. Teen pikkupullia, jotka painan litteäksi, täytän persikkakuutioilla ja mantelimassalla, nipistän pullan kiinni, laitan leivosvuokiin, kohotan, voitelen munalla ja pinnalle raesokeria, paistan 225 asteessa n. 10 min.
×
×
  • Create New...