Jump to content
Naimisiin.info

Reuhka

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Reuhka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Reuhka

    Egypti

    Henk. koht. en osaa sanoa tähän mitään fiksua syytä, mutta ensin mahataudin saanut mieheni yritti aluksi Imodiumeilla selvitä, mutta p**ka senkun lensi ja kun myös mulle tuli ripuli, haimme apua. Paikalliset rohdot haettuamme ripuli loppui kuin seinään molemmilla heti ensimmäisten lääkkeiden oton jälkeen. Paikallinen tohtori meille myös sanoi, että suomalaisia lääkkeitä on siellä turha ottaa, häntä uskoen edellisen viestini kirjoitin.
  2. Reuhka

    mistä "auringon lapset" laulun sanat

    Joo-o, vähän oli muisti tehny tepposia
  3. Reuhka

    Egypti

    Mekin palailimme ennen joulua häämatkalta Sharm El Sheikhiin. Olimme Finnmatkojen matkalla ja erittäin tyytyväisiä sekä Finnmatkojen toimintaan että itse kohteeseen. Kairossa tuli käytyä katsastamassa pyramidit ja sfinksi sekä nuo egyptiläiset museot, basaarit ym., joista jo moni on kertonut. Itse Sharm El Sheikh oli mielestämme mukava, rauhallinen paikka, tyrkyttävät myyjät tosin hieman rasittivat välillä näin suomalaiseen omaan rauhaan tottunutta. Snorklaamassa mekin kävimme Ras Mohammedin vedenalaisessa kansallispuistossa, huippua oli! Kunhan muistaa huolehtia hygieniasta ja JUODA tarpeeksi, pärjää kyllä - meillä jäi Kairon retkellä tuo juomapuoli vähän kehnoksi ja tuliaisiksi saimme molemmat turistiripulin. Paikallisilla lääkkeillä sen sai kyllä saman tien kuriin, eikä matkasta kulunut potemiseen kuin muutama tunti. Eli jos sen ripulin saa, kannattaa marssia heti hakemaan paikalliset rohdot, suomalaisilla Imodiumeilla sun muilla kun ei siellä niin erilaisessa bakteerikannassa ole mitään hyötyä. Kokonaisuudessaan matka oli tosi ihana, saimme toimintaa ja kulttuuria sekä myös muutaman päivän löhötä auringossa, en voi kuin suositella!
  4. Reuhka

    mistä "auringon lapset" laulun sanat

    Katso Suurista Toivelaulukirjoista, sieltä jostakin numerosta löytyy. Lauloin itse pari vuotta sitten kyseisen laulun yksissä häissä, kirjoitan tähän nyt sanat siten kuin ne vielä muistan (saattaa siis olla joitakin "hämäriä" kohtia ). Missä meren aallot milloin hiljaa ja milloin riehuin myrskyisinä käy vaalii kaksi syöntä lemmen viljaa mut lempi tää ei maailmalle näy Palvovat he rakkautta suurta niin puhtaana kuin kilo auringon mutta aina heillä suojanaan on lempi rajaton kaksi onnellista lasta auringon. Lemmen taivaan poutapilvet liitää ne ruusunhohteisina karkeloi tähdet linnoihin unelmien kiitää niin korkeana onnen hymni soi Saapuu iltatuulet viimoin kylmin ne syleilee myös lapset auringon mutta aina heillä turvanaan on lempi tahraton kaksi onnellista lasta auringon.
×
×
  • Create New...