Kimkim

Morsian
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

About Kimkim

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. No, onhan meilläkin tässä jotain ollut.. - juhlapaikan "jokapaikanhöylä" perui tulonsa, koska menee festareille. Onneksi ilmoitti asiasta aikaisin, tosin hänen tilalleen meillä ei ole ketäään. Kaaso ja bestmanit hoitaa.. - valokuvaaja meni vaihtoon maistraattikuvien jälkeen, onneksi löydettiin toinen - tämän viimeisen viikon maanantaina juhlapaikka ilmoittaa, että koristelemaan pääsee vasta juhlapäivän aamuna (=minä en ehdi paikalle) - kaverin tekemät rakennekynnet osoittautuneet huonoiksi, kunhan kestävät juhlapäivän niin hyvä - pitopalvelua oli vaikea tavoittaa tuossa keväällä, mutta onneksi nyt on homma sujunut eikä tarvitse sitä stressata - oli tosi vaikea löytää viininpunaisia tuikkuja! Oma vika, kun jätin viime tinkaan.
 2. Ei ole mikään pakko olla kakkua! Varsinkin jos on muuta jälkiruokaa, niin tuskin kukaan sitä kakkua edes kaipaa. Ja jos se ei ole teidän juttu muutenkaan, niin jättäkää pois. Voisin kuvitella, että jos pöytään laitetaan kakku, alkaa vieraat toivomaan, että olisi vuorossa kakunleikkuu ja perinteinen polkaisu. En tiedä onko näin, mutta voisin kuvitella.
 3. Mun ajatukset oli ihan samanlaiset tuossa vuosi sitten, kuin ketjun aloittajallakin. Päädyttiin sitten pieniin häihin ja rahaa palaa se 3500e + häämatka. Tällä hetkellä en osaa sanoa, että onko tässä järkeä vai ei Haluttiin perheelle ja lähimmille ystäville juhlapäivä, toki itsellemme myös pukuineen kaikkineen. Toisaalta tässä viime metrien häästressin aikaan on useamman kerran käynyt mielessä, että mihin unohtui se pitkä lomamatka kahdestaan jonnekkin huitsin nevadaan! Haluan kuitenkin uskoa, että ollaan loppujen lopuksi tyytyväisiä tähän ratkaisuun. Sama summa olisi mennyt joka tapauksessa näihin häihin, tavalla tai toisella. Ja nyt rahaa menee vielä kohtuullisessa määrin, yhtään enempää en sijoittaisi.
 4. Meillä on pari päivää jäljellä ja muutamat eivät ole vielä ilmoittaneet tulostansa. Laitan sitten viestiä perään ja kyselen tilannetta. Kieltämättä aika ärsyttävää, mutta ei yllättävää.
 5. Meillä sitä, että on tarjolla muutakin kuin kahvia ja pullaa Ja ollaan mietitty menu meidän tyyliseksi, silti kaikille maistuvaksi. Ei myöskään mietitty hintaa ruokavalintoja tehdessä, vaan otettiin mitä haluttiin. Toki halutaan raaka-aineiden olevan laadukkaita jne. ja siksipä valittiin luotettava pitopalvelu.
 6. Tapakset on niin ihania ja mielestäni sopii tosi hyvin varsinkin iltajuhliin. Meille tulee tapaksia alkupaloiksi, kevyitä juttuja, kuten hunajamelonia parmankinkulla, marinoituja herkkusieniä yms. Pääruuaksi on kalaa ja paahtopaistia, joten nuo alkupalat on mielestäni kivaa vaihtelua ihmisille.
 7. Askartelutavaroihin meni noin 50e, joista tuli kutsut ja kiitoskortit (20kpl.) ja nimikyltit, menut, ohjelmat. Ihan ok hintainen kokonaisuus, en olisi halvemmallakaan saanut. Kutsut oisin halunnut tilata, mutta niiden hinta olisi ollut muistaakseni 60e.
 8. Mullakin on tuota apteekista saatavaa Basironia. Minua se on auttanut, vaikka en joka päivä käytäkkään. Mulla kuivuu siitä iho, enkä käytä sitä koko naamalle.
 9. Täällä näytti olevan puhetta Elsa Hjeronymus- hoidosta. Mäkin sitä nyt kokeilin ja ei siitä ainakaan haittaa ollut Hinta oli 65e ja elsa-hoidon lisäksi puristeltiin mustapäät pois. Yleensä ilmeisesti Elsaa tehdään, kun iho on todella huonossa kunnossa. Mulle olisi riittänyt tavallinen ihonpuhdistus, mutta kosmetologi suositteli että elsakin on ihan hyvä tehdä. Mulle tulee näppylöitä erityisesti poskiin ja tuntuu, että tali kertyy jonnekkin syvälle.. Elsa-hoito auttoi tähän, eli ne syvimmät kuonat nousi pintaan. Sain lisäksi hyvät neuvot ihoni hoitoon, kerrankin joku osasi kertoa millainen mun iho on ja miten sitä kannattaa hoitaa. Olenhan mä ohjeita saanut ennenkin, mutta nyt tuli todettua, että liian voimakkaita tuotteita olen käyttänyt. Itsekkin olen kuvitellut, että mahdollisimman tujulla aineella ne liat lähtee, vaikka ei se niin ole, iho vaan ärtyy entisestään. Kotihoito on tosi tärkeää ja siinä mulla on parantamisen varaa. Koitan vaan muistaa miksi vaivaa kannattaa nähdä, näppyläinen iho on niin kamalaa ja vaikuttaa itsetuntoon. Mulla on Elsasta siis hyvä kokemus, mutta mun ihokin on suhtkoht ok, eikä sen vuoksi päässyt syntymään kuivia alueita yms. Ennen häitä käyn vielä normaalissa ihonpunhdistuksessa ja tarkoitus olisi pitää huolta ihosta häiden jälkeenkin
 10. Unelmapolttarit olis sellaiset, että lennettäis kaveriporukalla jonnekkin etelä-eurooppaan! Oltais siellä pitkä viikonloppu, aurinkoa ja hyvää ruokaa.. Realistiset unelmapolttarit on mukava ilta ystävien kanssa. Olen esittänyt toiveen, että ei kauhean kallista ohjelmaa, haluan kaikkien pystyvän osallistumaan. Pidän saunomisesta, joten illalla voitas saunoa ja jotain purtavaa tarjolla. Vähän jo jänskättää milloin polttarit on ja miten ovat saaneet järjestettyä. Hyvällä mielellä odotan, eikä pelota yhtään että joudun tekemään mitään sellaista mistä en tykkää, esim. pukeutumaan miksikään.
 11. Rakennekynnet laitan, ne onkin ainoat joista olen pidemmän aikaa haaveillut ja tuntuu ihanalta saada ne just hääpäiväksi. Haluan myös, että sormuskuvissa mulla on nätit kynnet Mutta muuten mennään ilman lisäyksiä, meikki saa olla upea ja tavallista huolellisemmin tehty ja hiukset laitettu, mutta ei mitään sen kummempaa.
 12. Eilen tulleet jaksot molemmista sarjoista oli kyllä pitkästä aikaa mukavaa katsottavaa! Erityisesti Satuhäät yllätti positiivisesti, ihanan järkevä ja rakastunut pariskunta! Meidän häät oli tyylilleen uskollisesti hyvä kanssa, vaikka en niistä soluttautujista niinkään perustanut. Kerrankin sai katsoa ohjelmaa, ilman että teki mieli mennä myötähäpeästä peiton alle piiloon. Lisää tälläisiä!
 13. Mulle on jäänyt mieleen äitini lause, "tiesin, ettei siitä tule mitään.". Meillä oli jokunen vuosi sitten paha kriisi, josta kuitenkin selvittiin, ilman äitini tukea tosin.
 14. Uskaltaisin, mutta en kestäis sitä odottamista ja jännittämistä ennen matkaa
 15. Maistraatin jälkeen fiilistellään muutama päivä Tallinnassa kahdestaan. Samalla tuodaan häihin juomat, joten monta kärpästä samalla iskulla. Miksi Tallinnaan? Kaunis vanhakaupunki, tuttuja kuppiloita ja lista uusia, joihin haluaa tutustua. Edullinen matka ja tällä kertaa neljän tähden kylpylähotelli. Ei vaan voi vastustaa Varsinainen häämatka on hääjuhlan jälkeen ja ollaan päätetty lähteä autolla kiertämään Suomen lappia, siitä Norjaan ja Ruotsissakin poiketaan. Suurinpiirtein saman verran tulee reissu maksamaan kuin peruspakettimatka Turkkiin. Miksi tälläinen matka? Koetaan, että tästä automatkasta saadaan enemmän irti, enemmän seikkailua ja on mukavaa kun ei tiedä mitä tapahtuu seuraavaksi. Ollaan jonkun verran ehditty matkustamaan, joten mikä tahansa pakettimatka ei säväytä, varsinkaan kun ei ole rahaa laittaa palamaan tonnitolkulla. Ja yksi tärkein syy on tulevaisuuden The Matka, joka vie pennoset säästöön heti häiden jälkeen