satu70

Morsian
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About satu70

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 03/07/70

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Tosi syvä helpotuksen huokaus. Rahat saatu torstaina tilille. Nyt vain sanaa kiretämään tuttavien kautta ettei kukaan koskaan tilaisi tuolta mitään.
 2. Siis aivan ihana idea. Tunnelma on varmasti lämmin ja rento.
 3. No voi sun v..... Tilannetietoa toisesta tilauksesta. Laitettu 19 sähköpostiviestiä ja niistä viimeisimmät menivät suunnilleen näin, sain postin seurantakoodin joka ei taaskaan toiminut. Seuraavaksi kerrottiin että tilauksessa oleva korsetti on juminut tulliin. Sen jälkeen kerrottiin että korsetti on saatu tullista ja lähetetään seuraavana päivänä, no eipä näkynyt. Viime maanantaina pyysivät tilinumeroa, palauttavat rahat koska eivät saa tilausta lähtemään yhteinäisenä. Rahat luvattu huomiseksi. No niinpä niin. Onneksi tilasin tarvikkeita toisesta liikkeestä. Olen totaalisen kypsä tuohon liikeeseen. Uskomatonta touhua. Mutta niin kauan kuin heillä on tilaajia niin kauan he jatkavat tätä touhua.
 4. Kiitos Amelie07. Saisi nyt sen korsetin niin näkisi tuon istuvuuden kunnolla. Ehkä se tuntuu vain että kaikkien muiden päällä nuo puvut on aivan ihania ja kun itse pukeutuu niin löytää vain vikoja.
 5. Kiitossss... Lupaan laittaa uuden kuvan sitten kaikkien vermeiden kanssa esim. päikkyyni jonka lupaan alottaa pääsiäisenä.
 6. Itsellä käynnissä toisen paketin metsästys. Kyselty lähetystunnusta noin 11 päivää sitten ja saatukin se mutta kun ei toimi ei.... Kyselty jälleen ja vastaus on että kohta lähtee postiin, no eipä kuulu ei. Tässä vaiheessa arvelin jo että eivät uskalla viivytellä sen toisen paketin kanssa kun ekasta ole sellainen sähköpostitappelu jotta oksat pois. No nyt odotellaan jälleen, korsettini on kuulemma tullissa ja saapunee 2-5 päivän kuluttua. Niinpä niin......
 7. No siinäpä se kun ei oikein tiedä itsekkään. Oliskohan se nyt sitten sitä loppumetreille kuuluvaa epäilystä kaikesta järjestelyihin liityvistä asioista. Taitaa enemmänkin olla itsetunto-ongelma. Tämä nyt ei varmaan valaise paljon......
 8. Ostin netistä omasta mielestä aivan ihana puvun. Tuntui omanlaiselta, mutta nyt viimemetreillä alkaa epäilyttää. Toki tuossa kuvassa kaaso veti ehkä hieman liian kireälle nuo nyörit ja puku on silittämättä, korsetti uupuu alta, oma seisomaasento on vähintään outo, vannehame on liian leväeällä. Sulhon mukaan puku on aivan ihana jne. Mutta silti..... avittakaa hyvät kanssasisaret. Tiedän että pitäisi rauhassa odottaa kun saan sovitettua korsetin kanssa ja vannehameen säädettyä samalla.
 9. Tässä hieman päivitettyä kuviota tilaukseni kulusta. 18.3.2011 laitettu viestiä tilauksen perään ja kyselty tavaroita. Vastaus tuli samantie että kakunkoristeella on hieman pidempi toimitusaika nyt sesonkina mutta ensi viikolla postitamm.... No 29.3.2011 kyselty uudelleen tilauksen perään ja laitettu uusi tilaus sisään koska en tiennyt kyseisen firman "kyseenalaisesta maineesta". Vastaus tuli jälleen välittömästi että tilaus on jo postitettu, tulisiolla vielä tällä viikolla perillä. Niinpä niin....1.4.2011 laitettu jo todella tiukkasävyinen viesti että mikäli tuotteet eivät tällä viikolla ole minulla ryhdyn tarvittaviin toimenpiteisiin kaupan purusta ja ilmoitan asiasta eteenpäin. No tänään saapui viesti: laitamme teille toimitustiedot vielä tämän illan aikana kun teemme päivitystä. En usko että näen tilaamiani tavaroita koskaan, vaan valmistaudun jo henkisesti otaltamaan rahoistani joita nyt sattuu olemaan noin 150 euroa sisällä. Aion säilyttää kaikki sähköpostiviestit ja teen ilmoituksen kuluttaja-asiamiehelle, mikäli saan rahani takaisin, muussa tapauksessa teen firmasta rikosilmoituksen. Jos olisi mahdollisuus niin kävisin paikanpäällä katsomassa millaista touhua kyseisessä firmassa oikein on. Olen tilannut netistä vaikka kuinka paljon tavaraa ja tämä on kyllä ensimmäinen kerta kun törmään tällaiseen, ja vielä häätuotteita myyvä firma. Tulevat morsiammet ovat muutenkin stressaantuneita (ainakin minä) häiden onnistumisesta että näitä tällaisia takapotkuja ei kaipaa kukaan. Tänään 5.4.2011 saatu sähköpostilla lähetystunnus (joka yllättäen ei toimi), ensimmäisestä paketista kuulemma löytyy vain lähetyspäivä, laittavat kuulemma tänään uuden paketin ja tuon toisen myös tällä viikolla. Arvatkaas uskonko tuota..... 7.4.2011. Annettu lähetystunnus oli väärä. Oli kuulemma tullut näppäilyvirhe. Paketti kuulemma näkynyt seurannassa koko ajan. No kävin muissa asioissa postissa ja kysäisin tätä pakettia samalla vaikka postista ei ollut tullut pakettikorttia (onneksi asun pienellä paikkakunnalla ja postin tätit tuntevat minut). Paketti löytyi hyllyltä ja kas kummaa osoitteeni oli väärä. Eli paketti kortti olisi seikkaillut väärään osoitteeseen ja lopultahan paketti olisi palautettu lähettäjälle. No tavarat saatu lopultakin. Nyt huilaan loppuviikon ja alan rakuttaa toisen paketin takia.
 10. Puolivuotta ennen häitä varattuna kampaaja ja meikkaaja, varasin myös noin viikkoa ennen hääpäivää kosmetologin.
 11. Minulla kampaus 55 euroa, meikki 60 euroa (sis. koemeikin).