Ainokaisa

Morsian
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Ainokaisa

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ihana idea Me lähdemme häämatkalle heti häiden jälkeen niin taidammekin viedä lukon sinne sillankupeeseen. Tiedättekö mistä noita lukkoja saa? Tuolla sivussa näyttää olevan yksi mainoskin, mutta saisikohan noita mistään halvemmalla... tietty vois ostaa itse lukon ja viedä suutarille kaiverrutettavaksi.
 2. Onko kenelläkään ideoita miten tuollainen sivunuttura, joka laskeutuu harteille tehdään? Meillä on häät maistraatissa niin ajattelin tehdä itse ainakin kampauksen. Tuollainen malli miellyttää, mutta mietin että miten se väkerretään. Ilmeisesti tupeerausta tai ainakin rullat alle... Kellään vinkkejä?
 3. Kauhean tohinan ja pähkäilyn jälkeen laitoin tilaukseen tämän: Nyt sitten ootellaan sen kotiutumista. Oon tässä jo jokusen yön valvonut ja pähkäillyt tuliko liian hätäinen päätös, onko se nyt varmasti se the Sormus, onko liian bling bling, onko liian korkea keskus kivi, onko sitä ja tätä. Onko muilla samanlaista jahkausta vai olenko ainoa joka ottaa stressin näköjään kaikesta... Nukkuvatko muut yönsä rauhassa sormusvalinnan jälkeen? Tuo sormukseni on siis Sandbergin ja hintaa jäi alennuksien jälkeen vähän päälle 1000e.