Jump to content
Naimisiin.info

carmabelle

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

carmabelle's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. carmabelle

    Somistukset halvalla?

    Ainakin Finnmari myy noita muovisia kuoria. Finnmarilla on Lahdessa tehtaanmyymälä, josta saa jälleenmyyjiä halvemmalla kynttilöitä. Heillä on näköjään nykyisin myös verkkokauppa https://finnmari.mycashflow.fi/
  2. Tein testin tekokukalla, niin että laitoin maljakon pohjalle luonnosta kerättyjä (pestyjä) kiviä ja taitoin tekokukan varren L-muotoiseksi kivien alle. Hyvin pysyi eikä vesi värjäytynyt. Säilyi hyvänä useita päiviä ja olisi varmaan säilynyt pidempääkin ellen olisi purkanut asetelmaa.
  3. Itse ajattelin myös toteuttaa "kaverikirja" tyylisen vieraskirjan. Tarkoituksena oli nimenomaa laittaa sivut irtolehtinä pöydille, josta jokainen voi sitten täyttää sivun itselle sopivalla hetkellä. Jossain ketjussa oli mainittu myös hyvä idea sivun palautukselle; juhlapaikalle voisi laittaa narun ja pyykkipoikia, johon sivut voisi sitten laittaa roikkumaan, jotta myös muut vieraat voisivat niitä käydä lukemassa. Kysymyksissä voisi olla myös ennusta/arvaa -osasto, jossa olisi kysymyksiä tyyliin: Ensimmäinen lapsi syntyy vuonna? Lapsien lukumäärä? Lapsien nimet? Häämatkakohde? (jos ei vielä vieraiden tiedossa)
  4. Alkuun sormusta tuli otettua useamminkin pois, aina suihkuun mennessä yms kun pelkäsin sen tippuvan ja häviävän, mutta nyt en osaisi olla enää ilman sitä. Kuten moni muukin on kommentoinut; olo ilman sormusta on alaston. Pidän siis koko ajan. Leipoessa tai käsiä rasvatessa pyrin ottamaan sormuksen pois, mutta yleensä muistan sen vasta kun on jo liian myöhäistä.
  5. Olisin toivonut, että sulhanen näkisi puvun vasta hääpäivänä. Asumme kuitenkin tällä hetkellä ulkomailla ja harkinnassa on puvun ostaminen täältä, joten kaasojen ja perheen ollessa tuhansien kilometrien päässä joutuu sulhanen makutuomariksi. Todennäköisesti sulhanen on kuitenkin hääpäivään mennessä unohtanut miltä puku näyttää, joten ei sillä niin väliä vaikka etukäteen näkeekin...
  6. Itse jonkun verran vieraillut http://www.theknot.com/ sivustolla. Vaatii tosin sisäänkirjautumista jos haluaa kaiken hyödyn irti sivustosta.
  7. carmabelle

    Kutsukortteja

    Todella nätti kutsu!
×
×
  • Create New...