Jump to content
Naimisiin.info

Lovebird

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Lovebird's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me ajattelimme laittaa hääparin pöydän (samassa pöydässä vanhemmat ja pappi) oikean puoleiselle pitkälle seinustalle. Näin näemme myös itse lavalle ja kaikki ohjelmanumerot. Ongelmaksi muodostuu, miten asettelemme loput pöydät (vieraita 80). Onko kellään ehdotuksia?
  2. Nostetaanpas vähän. Eikö kenelläkään ole ehdotuksia pöytäjärjestyksestä?
  3. Olimme syksyllä työpaikan juhlia viettämässä Sodexhon omistamassa Kiltakellarissa. Paikka oli saatu tunnelmalliseksi kynttilöiden ja hämärän valaistuksen avulla. Tuikkuja tiiliseinän kolosissa... Siis sitä tiiltä ja tunnelmaa löytyy. Hintatasosta on tiedä, mutta tässä vähän lisätietoa paikasta: Bulevardi 44, 00120 Helsinki - ravintola toimii vanhassa Sinebrychoffin panimorakennuksessa, jonka sisustuksessa perinteet ja moderni suunnittelu kohtaavat - jykevät kattopilarit ja vanhat tiiliseinät luovat vaikuttavan tunnelman - juhlapaikkana eksoottinen holveineen ja vanhoine tiilimuurauksineen - idylliset tilat soveltuvat jopa 150 hengen perhe- ja yritysjuhliin sekä jopa 400 hengen cocktailtilaisuuksiin Tiedustelut ja varaukset: Sodexho Service Center, puh. (09) 540 77500 ark. 8.30-17, fax (09) 540 77160, [email protected] www.sodexho.fi
  4. Tähän ketjuun kaikki keskustelut, ajatukset, mietteet ja kysymykset, jotka liittyvät Seutulan Kappeliin Onko jollain kokemuksia Seutulan kappelista? Löysin netistä kuvia kappelista, mutta kaikki kuvat olivat vain ulkoapäin. Näytti kyllä todella tunnelmalliselta puukirkolta. Kuinkahan monta istumapaikkaa kappelista löytyy? Soveltuuko n. 100 hengen häihin?
×
×
  • Create New...