tyttötuollainen

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About tyttötuollainen

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Me käydään hääkuvissa jo häitä edeltävällä viikolla (loppuviikosta, jotta morsiuskimppuja ei tarvitse tehdä kahta). Systeemi toimii hyvin meidän tapauksessa, sillä aion sopia harjoitusmeikin ja -kampauksen ko. päivälle ja siitä sitten mennään suoraan kuvattavaksi . Meille sopii paremmin se, että kuvaus hoidetaan alta pois jo aiemmin, jotta siitä ei tarvitse sitten enää hääpäivänä stressata. Pari kaveriamme on jo tehnyt samalla tavalla, ja heillä tällainen järjestely toimi hyvin, joten miksei meilläkin .
 2. Minäkin olen kyllä sillä kannalla, että rahan suoranainen "kerjääminen" häissä on jo aikansa elänyt juttu tällä pankkikorttien aikakaudella. Joku linnunpöntön tai sukkanauhan myyminen vielä menettelee, mutta nykyään taitaa olla enemmänkin käytäntönä se, että jokainen sijoittaa lahjaan niin paljon kuin haluaa häihin vieraana "tuhlata". Ihmiset eivät ehkä osaa olettaa joutuvansa yleisen ryhmäpaineen vuoksi maksamaan vielä jotakin ekstraa. Huutokaupan pitäminen vaikkapa siitä linnunpöntöstä voi toki olla ihan hauskaakin, koska varmasti joku ostajaehdokas löytyy, eikä kaikkien ole (häpeän pelossa) pakko osallistua .
 3. Minäkin kuulun siihen joukkoon joka ottaa miehen sukunimen. Mielestäni on tulevaisuudessa helpompaa kun koko perheellä on sama sukunimi ja se jotenkin vielä yhdistää enemmän. Lisäksi miehellä on oikein mukava sukunimi, johon vaihdan kyllä ihan mielelläni, vaikkakin uuden nimen opettelu varmasti oman aikansa viekin .
 4. Kiitos kaikille hyvistä vinkeistä . Meillä varmaan käytetään tarkkaan etukäteen mietittyä istumajärjestystä, sillä osa sukulaisista tulee nihkeästi toimeen toistensa kanssa ja kaikkien mukavuuden kannalta on varmasti parempi että nämä tyypit eivät istu vierekkäin .
 5. Ainakin alustavan tiedustelun mukaan kampaus tulee maksamaan maksimissaan 80 euroa ja meikki 50 euroa. Molemmat sisältävät suunnittelun. Omasta mielestäni ihan kohtuuhintaista .
 6. Kiitos hyvistä vinkeistä! Harkintaan laitetaan kaasolle koru ja bestmanille leffaliput tai ehkä jokin kiva pullo...
 7. Me on mietitty niitä pieniä pyöreitä Marianne-karkkeja hääkarkeiksi. Ainoastaan huolestuttaa se, jos ne kesähelteellä sulavat...