Jump to content
Naimisiin.info

nassu

Aktiivijäsen
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

nassu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. nassu

    Mitä annoitte huomenlahjaksi?

    Itse sain luxus-rintsikat ja niihin mätsäävät kahdet alushousut. Ja kaiken päällisiksi sopivat...olisimpa nähnyt miehen niitä valitsemassa. Mies sai rannekellon, joka on ollut kovassa käytössä!
  2. nassu

    Helsinki

    Minulle he ainakin ilmoittivat, että kesän ja kevään ajat voi varata kyseisen vuoden alusta lähtien.
  3. Puolikuiva Asti Spumante ja ginger-ale holittomaksi
  4. Meille maistraattiin tulee mukaan sulhasen vanhemmat, oma äitini, pikkuveikka, kaaso, bm, seremonimestari sekä kolme muuta ystävää ja valokuvaaja. Eli taitaapi olla me + 11 hlö!
  5. Neiti Kevät on meidän häävalssi
  6. Onko kenelläkään tietoa, miten kyseiset kapselit toimivat Solariumin kanssa? En rusketu todellakaan helposti ja ajattelin köllötellä solkussa ennen hääpäivää, joten saiskos näillä kapseleilla jotakin lisätehoa myös siihen?
  7. Me päädyimme valitsemaan Prahan. Jäi minulta joskus reilausreissulla väliin, ja on siitä asti harmittanut, kun ei ole tullut käÿtyä. Sulhokin haluaa nähdä Prahaa, joten sinne siis! Vaikka ei pitänytkään häämatkalle lähteä, mutta kerrankos sitä...
  8. Me emme ainakaan halua avata lahjoja juhlapaikalla, vaan sitten yhdessä myöhemmin. Enkä ukso, että vieraitakaan haittaa, jos emme avaa lahjojamme heidän silmiensä alla. Kaaso hoitakoon lahajt turvaan. ;D
  9. Kokemuksesta: 120 euroa riittää! Jos siis et kaipaa ison isoa timangia ja mahtavaa kokoluokkaa olevaa sormusta.
  10. Meillekin tulee se juhlapäivä eikä se maistraattipäivä, kun se on se hääpäivä jonka päätimme ja halusimme. Maistraattia minä pidän vain virantoimituksena, enkä niinkään vihkimisenä, vaikka se sellainen onkin. Juhlat ystävien ja perheiden kanssa on kuitenkin se tapa jolla häitämme haluamme juhlistaa, ja itse myös sen päivän hääpäivänä muistaa.
  11. nassu

    Helsinki

    Pöh, Helsingin maistraatti tuntuu olevan aika jäykkä paikka. Itse kyllä sain sen ajan kuin halusinkin, mutta olinkin heti vuoden vaihteen jälkeen varaamassa. Toisaalta yritetään ajatella positiivisesti, kun he eivät kerran suostu lukemaan mitään ylimääräistä tms. niin säästymmepä me kiireiset morsiot ainakin lisästressiltä, kun ei tarvitse pohtia ohjelmaa maistraatissa. Sitä paitsi varsinainen juhlahan (ainakin meillä) on ihan muualla ja siellä on juuri sitä ohjelmaa mitä me haluamme! 8)
  12. Kääk, melkein olin jo pyyhkinyt mielestäni koko häävalssin. Itse voisin vaikka skipata, ,mutta kun armaani tanssifriikkinä haluaa kuitenkin valssata. Täytynee ruveta treenaamaan!
  13. Nimen omaan Susie!! Turhat odotukset voivat pilata muuten mahtavan tunnelman. Minulla on vielä hääyö edessä, joten innolla odotan kuinka väsyneitä sitä ollaan. Mutta aamulla yleensä on enemmän energiaa, ehkä vietämmekin hääyön sijaan hääaamua?? ;D
×
×
  • Create New...