Muskottikukka

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Muskottikukka

 • Rank
  Untuvikko
 1. Itse olin ainakin tyytyväinen kabinetin vuokraamiseen jo ihan lisätilana. Keittiötila on melko pieni, ja meillä ainakin pitopalvelu toivoi sitä mahdollisimman tyhjäksi. Itse kun tulimme hieman matkasta (n. 100 km:n päästä), niin oli kyllä tosi mukava, kun sai pukeutua rauhassa kabinetin puolella ja säilyttää vaatteita yms. siellä. Lisäksi meillä oli paljon sellaista tavaraa (boolitarpeet, karkkibuffan karkit, lisäkynttilät, ulkosoihdut + muut tarvikkeet yms), jotka haluttiin pitää vieraiden ulottumattomissa tiettyyn pisteeseen asti. Tällaista tilaahan ei varsinaisesti muuten (keittiön lisäksi)Tervahovissa ole. Lisäksi meillä vauvaperheet saivat käydä nukuttamassa pieniä + vaihtamassa vaippaa kabinetin puolella, koska esim. wc-tilat ovat yleisellä puolella aika pienet. Lisäksi lisäwc, joka oli rauhoitettu harvojen ja valittujen käyttöön, oli melkoinen plussa! Sauna ja palju tosiaan olivat pe ja su käytössä. Pelkästään niiden takia en kabinettia vuokraisi, mutta tuo lisätila + oma hengähdysrauha oli enemmän kuin tarpeellinen!
 2. Löytyykö täällä juhlineita? Ihastuimme paikkaan, ja nyt pohdimme tätä omaksi paikaksemme, muutama juttu vain epäilyttää, lähinnä sisäratkaisuun liittyen. Pääsemme paikan päälle vasta muutaman kuukauden kuluttua, joten kaipailisin hieman palautetta ennen sitä. Miten häät ovat onnistuneet? Onko ollut jotain ongelmia tilan kanssa? Miten olette järjestäneet pöydät? Mahtuuko sinne todella tuo n. 100 henkeä? Ovatko rappuset parvelle todella niin pahat kuin jossakin aiemmissa viesteissä on mainittu? Entä ulkovessat? Emme siis haekaan mitään ylellistä tilaa, joten osittain olemme näihin varautuneet jo ennakkoon. Lähinnä kaipailisin kokemuksia miten ihn käytäntö on sujunut.. ja vielä ihan perustietoja, jos joku muukin on kiinnostunut: Vuokra syksylle 2012 on 500e, vuokra-aika: pe klo 15 - su klo 15. Oma pitopalvelu ja omat juomat.
 3. Hei, Kokemuksia ei ole, mutta paikka näyttää kiinnostavalta! Päivitäthän tietoja, kunhan niitä saat?
 4. Minkälainen on Rönnvikin hintataso? Vierasmäärä? Löytyykö yhtenäinen tila? Löytyykö lisäkuvia? Paikka näyttää kiinnostavalta, joten lisätietoja kaipailisin.. Meillä syyskuulle 2012 jo varattuna toinen paikka, mutta hieman enemmän pihapiiriä kaipailtaisiin kuitenkin, ja vaihto on harkinnassa..
 5. Moi! Vessat oli hyvin siistit (taisi olla tosin vain 1/sukupuoli, nyt en kyllä ole ihan varma..). Jotain piristystä niihin itse olen miettinyt, wc-koria tai vastaavaa, mutta muuten ei suurta kommentoitavaa herättänyt. Keittiön vieressä on yksi "privaattiveski", johon ainakin itse ajattelin tavarani illan ajaksi laittaa, ja harvoille ja valituille wc:stä vinkata. Tilaa ei tässä wc:ssä kovin paljon ole käytössä, joten saa nähdä miten puvun kanssa sinne mahtuu. paikkoja autoille ei itse pihassa kovin paljon olen (olisko 15-20), mutta tien toisella puolella on kirkkoon/hautausmaahan kuuluvia parkkeja (eivät siis ihan kirkon vieressä), joihin ajattelin vieraita opastaa autonsa laittamaan. meillä on päivän ensimmäinen vihkiaika, joten tilaa luulisi vielä löytyvän siitä. Meille on tulossa 120 vierasta ja hyvin pitäisi mahtua. Kun kävin tutustumassa, siellä oli paikat aseteltu suurinpiirtein yhtä monelle. Ja tilaa löytyy varmasti vielä suuremmalle joukolle, olisiko ollut jotakin väliltä 150-200 henkilöä. nyt en kyllä ole ihan varma, joten kannattaa varmistaa.
 6. Meille on nyt myös varattu tuo Kelhin seurantalo syksylle 2012. Sen verran päivitystä Nox:n tietoihin, että Jaffa-kaappi löytyy edelleen ja siivouksenkin saa extraa maksamalla (muistaakseni 150 eur). Kesälle 2012 oli jo melko paljon varauksia, me onnelliset syyskuussa taisimme välttyä suurimmilta ruuhkilta. Samoin Sääksmäen kivikirkko on nyt varattu, joten siltä osin asiat alkavat olemaan mallillaan. Jonkin verran kuvia on myös paikasta, joita voin yksärillä laittaa, mikäli kiinnostusta ja tarvetta löytyy.
 7. Moi! Löytyisikö joltakin kommentteja jo vietetyistä häistä Mutalassa tai esimerkiksi kuvia juhlapaikasta, vaikkapa sitten yksityisesti? Itsellä olisi syyskuussa 2012 tarkoitus juhlistaa häitä ja Mutala alkoi kiinnostamaan. Tuntuu vain niin kovin vaikealta löytää siitä mitään tietoja sen paremmin netistä.. Olemme itse tulossa toiselta puolelta Suomea, joten ihan livenä ei viitsisi turhaan paikalle lähteä..