Sarimaria

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Sarimaria

 • Rank
  Untuvikko
 1. Kosinta tuli minulle täytenä yllätyksenä, koska olin jo vähän varautunut siihen, että kosintaa ei välttämättä edes tule. Mutta se oli maailman ihanin yllätys! Yhdessä käytiin aamulla ostamassa kihlasormukset Kosinta siis tapahtui puolenyön aikoihin lätkämatsin finaalin jälkeen!
 2. Tuoreampia kokemuksia kaivattaisiin täälläkin! Meidät vihitään Vantaan maistraatissa, eikä olla muita paikkoja mietittykään, kun hääjuhla on Vantaalla. Olisi kumminkin kiva kuulla kokemuksia myös sellaisesta siviilivihkimisestä Vantaalla, jossa olisi ollut jotain ohjelmaa. Olen itse miettinyt tätieni esittämää musiikkinumeroa vihkitilaisuuteen, onko muilla kokemuksia tällaisen ohjelman järjestämisestä?
 3. Me valitsimme hääpäiväksemme 1.3.2013, koska olemme menneet kihloihin 1.3.2010. 1.3. on siis meille tosi tärkeä päivämäärä, ja vuonna 2013 se on perjantai. Toinen vaihtoehto olisi ollut 20.10.2012, koska olemme tavanneet 20.10.2007, ja vuonna 2012 se olisi lauauntai. Tuo 1.3. oli kumminkin miehen mieleen enemmän, eli se sitten valittiin. Harmittaa vaan, kun maistraatin saa varattua vaan 6 kuukautta ennen vihkimistä, ja koska päivämäärä on tärkeä, sen haluaisi varata heti! Mutta täytyy toivoa, että saadaan tuo päivämäärä..
 4. Onko monikin järjestänyt vihkimisen täällä juhlatilassa paikan päällä? Olisin kiinnostunut kuulemaan miten toteutitte sen käytännössä, koska juhlapaikka kiinnostaa meitä kovasti - varsinkin jos siellä olisi tilaa myös vihkimiselle.
 5. Meillä meni kihlojen kanssa tuolla tavalla! Vihkien kanssa en vielä tiedä kuinka me menetellään, mutta meillä on yhteiset rahat, joten yhteinen hankinta se tulee sitten varmasti olemaankin.
 6. Hei, olen todella ihastunut kahteen malliin: V-236 ja V-30, paljonko ne mahtavat maksaa?
 7. Minä olen suunnitellut sisääntulokappaleeksi Come what may:ta Moulin Rougesta. Se on mahtava kappale, kyyneleet nousevat pintaan joka kuuntelukerrasta. Sitä paitsi siinä on niin paljon sanottavaa juuri meistä, tapasimme talvella ja menemme naimisiin keväällä: "Seasons may change, from winter to spring".. Poistumiskappaleena ajattelin Romanssia, mahdollisesti tätieni laulamana ja viulun säestämänä.
 8. Kuulostaapa hyvältä Puistokulma on nimittäin yksi meitäkin miellyttävästä vaihtoehdosta. Olisi kiva kuulla tuoreempiakin mielipiteitä kyseisestä juhlapaikasta. Mahtaako se olla sopiva n. 80 vieraalle?
 9. Meidän kihlauksen vuosipäivämme on 1.3. ja päätimme, että hääpäivää vietetään 1.3.2013, koska se on ensimmäinen varteenotettava päivä viettää hääjuhlia tuona kyseisenä päivämääränä. Kyse olisi siis perjantaihäistä, ja alkupaniikkikini onkin mennyt ohi lukiessani näitä viestejä. Kutsut kun laittaa tarpeeksi ajoissa, niin eiköhän häävieraista ainakin valtaosa pääse paikalle. Tästä olisin kuitenkin vähän kysellyt: Kirkkohäitä meillekään ei siis tule, ja hieman innostuttiin ajatuksesta vihkimisestä juhlapaikalla. Mietin vain, että onko siviilivihkiminen juhlapaikalla todellakin ilmaista jos se tapahtuu klo 16 mennessä? Luulin nimittäin, että vihkiminen on ilmaista kun se suoritetaan virka-ajalla maistraatin tiloissa. Vähänkö olisin tästä onnellinen, mutta korjatkaa minua jos ymmärsin ja luin tuon viestin väärin!