Jump to content
Naimisiin.info

Lumikuningatar

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kajaani

Lumikuningatar's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minä ostin tällaisen käytettäväksi sitten hääjuhlassa. Ulkona ei onneksi tarvitse liikkua, kun vihkiminen ja juhlat ovat samassa rakennuksessa. Tuntuu kuitenkin, että jotakin sisälläkin tarvitsee hartoille. Ajattelin vähän, että tuohon voisi ompelijalla laitattaa vaikka fleecevuoren, niin olis vielä lämpimämpi. Saas nähdä
  2. Lumikuningatar

    Kajaani

    Kiitoksia H.Moisku Tuo Mona kuulostaa kyllä hyvältä, eikä hinnatkaan taida olla ihan taivaissa. Kuinka paljon ennen häitä varasit tuonne ajan?
  3. Lumikuningatar

    Kajaani

    Hei! Suositelkaapa hyvää ja ammattitaitoista kampaamoa, josta saisi meikin samalla. Ja hintoja kehiin myös. Pitäisi varmaan alkaa pian varaamaan aikaa, mutta olisi ensin kiva tietää, minne ei ainakaan kannata mennä
  4. Lumikuningatar

    Kajaani

    Meidänkin häät pidetään Kajaanissa. Joutenlammen kurssikeskus on alustavasti varattu 4.2.2006. Ihanata
  5. Olisko kellään vinkkejä, missä kannattaisi pitää talvihäät? Alunperin meillä oli tarkoitus pitää häät vasta elokuussa 2006, mutta eräästä syystä häitä pitäisi aikaistaa. Ja olemme haaveilleet talvihäistä kynttilöineen ja tunnelmineen. Pyörteen tila kiinnostaisi, mutta miten soveltuu talvella häiden pitoon. Myöskin Vuokatinhovia katsoin, kun siellä on rannassa joku hirsirakennus, joka vetää 80 henkeä.
  6. Hei! Ei kai Suomessa yleensä kirkon vuokra maksa, paitsi näköjään em.viestien perusteella maksaa jossakin. Me menemme naimisiin sulhaseni kotimaassa Norjassa ja joudumme maksamaan kirkosta vuokraa 500 euroa! Papista olisi joutunut maksamaan lähes 1500 euroa, mutta onneksi meillä on pappi omasta takaa.
×
×
  • Create New...