Jump to content
Naimisiin.info

Matokainen

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Matokainen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kuinka teillä on nuo kukat kestäneet veden alla? Oletteko tehneet pöytäkoristeet valmiiksi edellisenä iltana? Pelkään, että kun teemme koristeet edellisenä iltana, niin seuraavana päivänä juhlissa odottaa samea vesi.
  2. Onko outoa, jos kävelen kirkkoon sisään yksin? Sulho tulisi sitten vastaan ja kohtaisimme samassa kohtaa, missä normaalisti isä luovuttaa tyttärensä... Isäkin tulee kyllä kirkkoon, mutt tietyistä syistä en halua häntä luovuttamaan minua. Sulhon haluaisin nähdä vasta alttarilla. Jotenkin minusta tuntuisi hienolta (,mutta myös pelottavalta) kävellä alttarille yksin, itsenäisenä naisena, joka itse päättää kenen kanssa menee avioon.
  3. Miten menee Juha Tapion uuden biisin "En mitään, en ketään" sanat? Kuulosti äkkiseltään ihanalta, mutta eipä olis eka kerta, kun joku kohta biisistä menee huti ja laulu kertookin jostain ihan muusta kuin rakkaudesta... Googlettaa koitin, mutta en onnistunu löytään. Apuja?
  4. Onko täysin tuhoon tuomittua yrittää mahduttaa paikalle 90 vierasta? Pohdimme vaihtoehtoa, että ruokailua varten pöytiä voi vaikka tuoda lisää. Ulos pistää pystyyn jonkun huvilateltan ja illan edetessä siirretään sisältä pöytiä sivuun, niin porukka mahtuu tanssimaan... Tila olisi niin ihana, muttamutta...vieraitakin olisi tulossa vaikka ja kuinka...
  5. Kokemuksia kuulisin mielelläni myös!
×
×
  • Create New...