elzibelzi

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About elzibelzi

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Hei Jaana, kiva kun täältä löytyy muitakin samanlaisen kaavan mukaan naimisiinmeneviä kuin me. Mies on meillä ev.lut. ja minä helluntailainen. Halutaan eräs tietty helluntaipastori meidät siunaamaan, joten päädyttiin sen vuoksi myös tuohon siunaamiseen, vaikka oltaisiin saatu mennä naimisiin myös luterilaisin menoin kirkossa. =)
 2. Juhlapaikan varausmaksun jälkeen ensimmäinen varsinainen ostos oli hääpuku mikä lähti tilaukseen muutama viikko sitten. Heti hääpuvun jälkeen ostin myös 8 valokuvakehystä ja 2 sinkkiämpäriä hääsomistusta silmälläpitäen.
 3. Meillä vihkiminen Kallion kirkossa ja juhlat Agroksenmäen holvikellarissa ensi kesänä. Jollain toisella näytti olevan sama combo vuonna 2005. =)
 4. Aloimme maaliskuusa etsiskellä meille sopivaa juhlapaikkaa kesän 2012 häihin. Lopulta löysimme unelmiemme juhlapaikan, ja vapaita lauantaipäiviä vuodelle 2012 oli enää kaksi: 7.7 ja 28.7. Hyvät ystävämme ovat menossa naimisiin 30.6.2012, joten tämän perusteella valikoitui omaksi hääpäiväksemme 28.7. Muuten meillä olisi häät viikon välein, mikä on mielestäni liian lähekkäin, sillä vieraslistallakin on useita samoja tyyppejä tämän ystäväpariskunnan kanssa. Täytyy pieni hengähdystauko saada häidemme väliin. =)
 5. Meillä 28.7.2012 Helsingissä
 6. Meidän kesähäiden 2012 vieraslistalla on tällä hetkellä vähän päälle 90 henkeä. Voi olla että muutaman näistä vieraista karsin pois, mutta saattaa myös olla, että tilalle tulee muutama uusi vieras. Olen kuitenkin ajatellut, että kutsutuista vieraista n. kymmenkunta jättää tulematta, joten vierasmäärä on meille oikein passeli.
 7. Meillä häitä juhlitaan heinäkuussa 2012 Helsingissä. Alunperin olin ajatellut, että budjetti olisi maksimissaan 8000 euroa. Nyt viimeisimpien laskelmien mukaan hintaa tulee n. 10 000 euroa. Suurimmat menoerät meillä tulee olemaan juhlapaikka n.1600 e ja ruoka n.2500 e. Näiden lisäksi bändistä ja morsiuspuvusta saa pulittaa ainakin 1000 e. Tyyristä lystiä tuntuu olevan, mutta jos nyt kerran elämässä...
 8. Olen ymmärtänyt, että jos tilan aikoo varata myös edelliseksi päiväksi, ei vuokrasta saa mitään alennusta, eli tuplahinnan joutuu pulittamaan. Kaikki tilat kuuluu vuokraan. Yksi varastotila taitaa olla paikanpäällä, joka on varattu varastotilaksi, mutta muuten kaikki tilat on vuokralaisten käytössä. Jos oikein muistan, niin se eteistila on toiminut joissain häissä vihkipaikkana. Itselläni ei kuvia paikasta ole, sillä häät Agroksella vasta edessäpäin kesällä 2012...