siruleena

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About siruleena

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lappi
 1. Täälläkin ollaan aika herkkiä itkemään, sehän se pikkasen taitaa jänskättää. Mitenkähän sitä Naiset vois ajatella ettei niinkuin joku jo sanoikin, "itkee silmät päästä" . Mitenkähän tuollaista vois välttää. Mulla on kans niin ettei siitä tahdo tulla loppua. Ei vaan huvittas olla naama märkänä koko kirkko-osuutta.
 2. ;Dsiis tuon Snowflake23 pari ;D Mistä sais?
 3. Hehee, mistähän tuollaisen sais! ;D ;D ;D Aika makee! ;D
 4. Praha on mahtava paikka! Todella kaunis ja historiaa löytyy ..... Olen ollut siellä 4 kk töissä ja on hieno paikka. Romanttista.... Suosittelen
 5. Minä myös! Hiukkasen jännättää (kumpa tietäisi mikä)ja loppurutistusta tekemisissä.
 6. Hei, kaikenlaisia mukavia reseptejä on näkysällä. Mutta me ollaan hiukka ajateltu että josko pohjana olisi joku mustaviinimarja tai puolukkamehu. Kellarissa sitä nimittäin on runsaasti itsetehtynä. Olisiko liian flunssajuomaa ;D ? Mitä alkoholia laittaisitte tuollaiseen mehupohjaan? Jotain aika edullista mutta kivan makuista? Vai olisiko joku vaalea glögipohja sittenkin parempi ...... ??? Ei ole tuo juomapuoli mulla oikein hallussa ..... Auttakaa Siskot! Itse pidän punaisesta glögistä, mutta mennyt joulu on ehkä liian lähellä. KÄÄK.
 7. Amantan kanssa samaa mieltä kirkko-ohjelmasta. Häälehteä ei todellakaan tule. Jollekkin sekin sopii ....