Jump to content
Naimisiin.info

Paulineh

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Paulineh kaikki viestit

  1. Paulineh

    Kangasalan pirtti

    Meille on nyt varattu Kangasalan Pirtti elokuulle 2012 ja ollaan kyllä iloisia päätösestä - juhlapaikan etsiminen oli niin tuskaa! Kirkkona on kaunis Kangasalan kirkko ja pitopalveluksikin saimme kovasti kehutun Tilisanssin. Ihania häitä odotellessa...<3
  2. Paulineh

    Kangasalan pirtti

    Itse harkitsen myöskin Kangasalan Pirttiä (en siis kisapirtti) hääpaikaksi. Minua tökkii nyt vain pihan puute ja aivan lähellä olevat asuintalot. Oletteko itse tuoneet kesähäihin ulkotuoleja/pöytiä ja miten olette kokeneet pihan puutteen? Mikäli on tosi kuuma keli, olisi kiva voida vilvoitella ulkona. Tietty jos sataa ei sillä ole väliä.
  3. Hei, jos viitsisit laittaa kuvia yksärillä niin olisi kyllä tosi kiva Asumme itse Helsingissä mutta suurin osa vieraista on Tampereen seudulta ja mietimmekin, että pitäisikö vihkiminen suorittaa Tampereella ja siitä sitten bussikuljetuksella Kelhiin, matka noin 40 min. Tietty kivikirkkohan olisi aivan tuossa vieressä mutta Tampereen kirkoista tulisi semmoinen mukava kotoinen fiilis. Tiedätkö, onko Kelhin lähiseudulla majapaikkaa/hotellia? Ajattelimme että bussi voisi viedä vieraita yöllä myös takaisin Tampereelle - siinä tapauksessa majapaikkaa ei tarvittaisikaan. Olisiko sinulla pöytäkarttaa tai pohjapiirrustusta säilössä? Siitäkin olisi meille kovasti apua Kuuluiko tuohon Mallaspitojen hintaan myös henkilökunta, eli tarjoilujen esillepano, vai pitikö maksaa erikseen? Aiotaan mennä tässä viikonloppuna kattoon paikkoja, alustavastihan se on jo meille varattuna.
  4. Hei Kiitos vastauksesta! Vihittiinkö teidät siinä Sääksmäen kivikirkossa? Mitä pitopalvelua käytitte ja saiko sen kautta astiat? Onko Kelhissa terassia tai muuta piha-aluetta, jossa voisi myös viettää aikaa?
×
×
  • Create New...