Jump to content
Naimisiin.info

Eschi

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Eschi kaikki viestit

  1. Meille tulee ammattikuvaaja, joka kuvaa potretit, vihkimisen sekä hääjuhlan häävalssiin saakka. Loppuillan tansseja lupasi kaaso kuvailla järkkärillään
  2. Eschi

    Mitä teille tulee hääkarkeiksi?

    Varmasti aikuisille ja vanhemmille ovat aivan ok!, mutta kovien karkkien ja lasten yhdistelmässä on tietty aina se että jos lapset juoksevat ja hötköttävät joka paikkaan karkki samalla suussa voivat he nielaista sen vahingossa kokonaisena. Voisiko olla että pienemmille lapsille laitettaisiin erikseen jotkin hedelmäkarkit vaikka? Tai sitten jätä vaan vanhempien huoleksi huolehtia lastensa karkin syönnistä. Näin minäkin asian ajattelin, et pienimmille lapsille ois omat namit.
  3. Eschi

    Mitä teille tulee hääkarkeiksi?

    Olen ajatellut hääkarkeiksi Werther's Originaleja, ovat mielestäni niin hyviä, ja lisäksi jo valmiiksi kauniissa kääreessä (ajattelin vain laittaa ne pieneen pussukkaan). Mitä mieltä olette, onko tuollaiset kovat karkit hankalia isotädin tekareille tai pienille lapsille?
  4. Meidät vihitään klo 14, kuten toivoimmekin. Meillä oli kaksi vaihtoehtoista päivää, joista valita. Toiselle päivälle ensimmäinen vapaa aika oli klo 16, joten oli hyvä, että oli vaihtoehtoja.
×
×
  • Create New...