Jump to content
Naimisiin.info

<3 280612 <3

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän <3 280612 <3 kaikki viestit

  1. Reilu 5000e ois budjetti, sisältäen kaiken. Ja siinä ois PAKKO pysyä... Ihan hyvältä näyttää, VIELÄ. Itse näillä näkymin kaikki maksetaan. N. 60hlöä kutsutaan... Häät Keski-Suomessa.
  2. Ei oo voinu jäädä huomaamatta... Ja nimimerkin tietää. Ei ole itse rekkaroituneena. Kyseli yks päivä, et mitäs kaikkeen oon kirjotellu tänne.
  3. Tässä minun kihlani. Se vaihtuu sitten vajaan vuoden päästä oik. nimettömään, kun sopivaa vihkiä en rinnalle ole löytänyt ja yhdistelmästä tulisi aikas leveä... Eli sitten tulee tod.näk. yksinkertainen titaanisormus + timanttititaanisormus. Minun kihla Miehellä samanlainen ja hänellekin vaihtuu sormus, mutta hän ei ole osannut vielä päättää millainen... Tod. näk. valkokultainen, sileä ja leveä.
  4. Edellisestä liitosta ei ole MITÄÄN tallessa, ei taida olla yhtään ainutta kuvaakaan ex-miehestä! Oli sen verran myrskyisä ero ja ikävä avioliitto, että muistan sen kyllä ilman esineitä tai valokuviakin. Siis oli toki hetkensä siinäkin parisuhteessa, mutta muistan nekin ihan hyvin ilman materiaakin. Kaikki jätin exälle, hänellä saattaa olla heikommin muistissa asiat ylipäätään... Nuoruuden rakkaudesta on kyllä kuvia, paljonkin ja muistot hänestä onkin hieman toisenlaiset kuin edellisestä miehestä. Mutta nyt on onneksi rinnalla mies, jonka tahdon pysyvän elämässäni aina (kunnes kuolema meidät erottaa), ettei tartte muistoja vain katsella...
  5. Miehen nimi yhteiseksi nimeksi. Oli alusta asti selvää...
  6. Me tavattiin 03/10, muutettiin yhteen 06/10 ja samassa kuussa mentiin kihloihinkin. Häät on tulossa 28.6.12, tasan kaksi vuotta kihlauksen jälkeen. Yhteinen, oma kämppä on, jossa majailee myös kaksi kissa ja vauva sais tulla, kun on tullakseen. Mä olen häiden aikaan 29 ja mies 24.
×
×
  • Create New...