Jump to content
Naimisiin.info

<3 280612 <3

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by <3 280612 <3

  1. Tässä minun kihlani. Se vaihtuu sitten vajaan vuoden päästä oik. nimettömään, kun sopivaa vihkiä en rinnalle ole löytänyt ja yhdistelmästä tulisi aikas leveä... Eli sitten tulee tod.näk. yksinkertainen titaanisormus + timanttititaanisormus.

    Minun kihla

    Miehellä samanlainen ja hänellekin vaihtuu sormus, mutta hän ei ole osannut vielä päättää millainen... Tod. näk. valkokultainen, sileä ja leveä.

  2. Edellisestä liitosta ei ole MITÄÄN tallessa, ei taida olla yhtään ainutta kuvaakaan ex-miehestä! Oli sen verran myrskyisä ero ja ikävä avioliitto, että muistan sen kyllä ilman esineitä tai valokuviakin. Siis oli toki hetkensä siinäkin parisuhteessa, mutta muistan nekin ihan hyvin ilman materiaakin. Kaikki jätin exälle, hänellä saattaa olla heikommin muistissa asiat ylipäätään... :rolleyes: Nuoruuden rakkaudesta on kyllä kuvia, paljonkin ja muistot hänestä onkin hieman toisenlaiset kuin edellisestä miehestä. Mutta nyt on onneksi rinnalla mies, jonka tahdon pysyvän elämässäni aina (kunnes kuolema meidät erottaa), ettei tartte muistoja vain katsella... ;)

×
×
  • Create New...