Jump to content
Naimisiin.info

vanilijatanko

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

vanilijatanko's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Onko kenelläkään tietoa paljonko Bygårdin vuokra on? ???
  2. Vantaan Bygårdista olisin kysellyt että tietääkö kukaan paljonko kyseisen paikan vuokra on? Ja jos jollain olisi lisää kuvia sieltä niin että pöydät olisi katettuna niin ois kiva nähdä niitä ;D
  3. Itse olen ruvennut miettimään karkkien tilalle pieniin pussukoihin joko irtoteetä tai sitten jonkun kukan siemeniä. Pussukan suulle naruun kiinni jokin aiheeseen sopiva aforismi. Karkkeja vois olla sitten lisäks :
  4. Meidän menu olisi toiveidemme mukaisesti tällainen: Alkuruokabuffet: Fetasalaattia Riimihärkää Smetanatäytteisiä kanamunanpuolikkaita Lämminsavulohta Keitetyt perunat Kana-farfallesalaattia Parmankinkkua ja melonia Marinadilajitelma (herkkusieniä,paprikaa,valkosipulia,oliiveja) Leipää ja levitettä Lämminruokabuffet: Paahdettua kanapojanrintaa Kermaista yrttikastiketta Valkoviini-parmesanrisotto Leipurinperunoita Vadelmakakkua, kahvi, haudutettu tee, lapsille mehua Aveciksi konjakki ja kermalikööri Ruokajuomaksi: Valkoviini, punaviini, maito, mehu, vesi, kotikalja Tarkkaa hintaa ei vielä ole tiedossa koska muuntelimme menua itsellemme mieleisemmäksi. Alkuperäisen tarjouksen mukaisen menun hinta oli 29,90 euroa/hlö, johon sisältyi astiat, kuljetukset, tarjoilu jne. Kaikki alkoholijuomat ostetaan itse.
×
×
  • Create New...