Elvinora

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Elvinora's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Piha- ja muut pelit ovat hyviä, usein myös pelkät piirustusvälineet viihdyttävät yllättävän pitkään. Toisaalta voi käydä niin, että lapset ovat innolla häähumussa mukana eivätkä halua mitään erityisviihdykettä - esimerkiksi omille lapsilleni riitti tuttavan häissä viime kesänä se, että saivat tanssia tanssilattialla omaan tapaansa. Sos.opiskelijan kanssa olen samaa mieltä siitä, että jos jotain työpanosta haluaa, on siitä oltava valmis maksamaan. Ei voi olettaa, että joku esimerkiksi kaitsee lapsia tai laulaa vain siitä ilosta, että pääsee häihin mukaan.
  2. Maistraatti on varattu (karkaamme vihille kaksin) ja juhlatkin on tarkoitus järjestää (myöhemmin, pienesti, ajankohta vielä avoin). Haluamme, että vihkimispäivästä muodostuu meille iso juttu, ajatuksenamme ei siis ole piipahtaa kahvitunnilla maistraatissa. Mutta: Vihkiminen on jo aamupäivällä. Olen ajatellut, että menisimme hotelliin viettämään hääyötä. Mutta mitä ennen yötä? Ehdottomasti aiomme mennä hienosti syömään, mutta mitä muuta vihkipäivänä voisi tehdä? Ideoita?
  3. Elvinora

    Jyväskylä

    Minä soitin tänään Jyväskylän maistraattiin ja sain varattua ajan marraskuulle, vaikka sähköinen ajanvarauskalenteri tosiaan näyttää lokakuuhun loppuvan. Palvelu oli tosi ystävällistä.