kaizu

Morsian
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kaizu

 1. Meillä hieman yli tonnin sis. kaksi kuvaajaa jotka kuvasi potretit miljöössä ennen vihkimistä, vihkimisen ja juhlaa n. 5-6 tuntia eli häätanssiin saakka.. En kadu tippaakaan, että otin ammattikuvaajat kuvien laatu loistava ja ei mitään pönötys kuvia.. Ja kuvia on tasaisesti kaikista..
 2. Marko ja Katri oli meillä kuvaamassa.. Iso plussa kun on kaksi kuvaajaa niin tulee varmasti kuvattua kaikkia ja eri kulmista.. Todella ammattitaitoisia kuvaajia.. Tulivat Kemiin kuvamaan ja kävivät aamulla tarkistamassa meidän antamat kuvauspaikat ja kirkon.. Mitään huonoa sanottavaa ei ole heistä.. Voin kyllä suositella täydestä sydämmestä..
 3. Ehkä sen että pyrkisin tekemään itse vähemmän, oli aika raskas hääviikko.. Toisaalta en ehkä kuitenkaan osaisi olla tekemättäkään.. Ja sitä, että emme muuttaisi toiselle paikkakunnalle vajaa viikko häiden jälkeen..
 4. Alunperin oli tarkoitus leikata niin sanottu rouva tukka, mutta juuri ennen häitä olimme reissussa jossa samassa paikassa kaikilla naisilla on selkeä Rouva tukka, niin päätin jättää sitten pitkän tukan.. Minulla itsellä on aina aika ajoin ollut pitkät hiukset ja sitten niihin kyllästyn niin pätkäsen lyhyeksi.. Mallia muutin hieman, koska pari vuotta meni vain hiuksia kasvatellessa.. Saas nyt nähä lyheneekö hiukset jossain vaiheessa johonki räväkkään malliin.. Kesähelteet voi jouduttaa tätä päätöstä, on tuota hiusta sen verran..
 5. Osa meni häiden laskujen maksuun, mutta suurin osa meni uuden asunnon remonttiin..
 6. Toi homma ei yleensä onnistu oikeen helposti ku se loma pitäs katkasta, ja se voi sitten kostautua myöhemmin lisätunteina.. (ainakin meillä oli näin) Tietenki kannattaa asiaa varmistaa omalta työpaikalta..
 7. Nyt on minulla selvinnyt miten paljon otan vapaata ennen ja jälkeen häiden.. Koko hääviikon pidän palkatonta vapaata ja seuraavalla viikolla menen töihin torstaina.. Näin pitkään vapaaseen on pari syytä.. Ensinnäkin olen tällä hetkellä toisella paikkakunnalla töissä, joten iltasin kotona ei voi tehdä mitään kun punkkailee sukulaisten nurkissa.. Ja toinen syy on, että häiden jälkeisellä viikolla muutamme sitten tälle paikkakunnalle.. Eli ei mitään lomaa ole tiedossa..
 8. No en tiedä onko tuo sinun menu tarjous hirveän kallis meillä samanlainen menu tarjous oli 26 euroa. Poro ainakin nostaa hintaa jonkin verran. Kakkukahvien hinnoittelu erikseen tuntuu aika kovalta. Kun kysyin meidän pitopalvelulta, kuinka vaikuttaa kahvitajottavien pois jättäminen, koska teen ne kaikki itse, niin se oli n, 3-4 euroa henkilö kohden.. Korjaus hintaan... =)
 9. Mulla kun ei lomapäiviä ole ollenkaan, joten otan muutaman palkattoman vapaapäivän.. Ajattelin nyt jos ke-ti pitäis vapaata.. Tuohon pitää varmaan ottaa pari kolme palkatonta.. Ihan varmasti en tätä ole vielä lyöny lukkoon.. Häämatkalle me ei lähdetä häiden jälkeen, vaan mennään sitten kun aikaa ja rahaa.. Nyt panostetaan häihin..
 10. Meille tulossa kans karkki buffet.. Ostettiin jo pari purkkia paikallisesta halpakaupasta.. Nyt ku oon lukenu tätä ketjua niin ajattelin vois tehdä kans tolla sen makea/suolanen buffet, kaikkihan ei makeasta niin välitä.. Karkkeja kävin jo kysymässä makuunista ja lupasivat sieltä tilata laatikoita mitä haluan.. Hinta on se kilohinta mikä heillä on.. Pari viikkoa ennen kannattee käydä tilaamassa.. Katselin nettikaupoista myös karkkeja, mutta aika monet karkit ei tule halvemaksi korkeiden postikulujen vuoksi.. Pitää vielä käydä tarkastamassa tämän euroopan suurimman karkkikaupan valikoima haaparannalla.. Siellä ei kyllä yleensä mitään saa halvemmalla, ei etenkään tällä kruunun kursilla..
 11. Meillä mies maksoi kihlasormukset.. Vihki sormukset menee sitten yhteisestä kassasta.. Meille molemmille tulee vihkisormukset, jotka jäävät meille sitten ainoiksi sormuksiksi..
 12. MIgu84: 800 euroa ei ole ollenkaan paha koko päivän kuvauksesta ammattilaisella. Mitä minä kyseli nousi hinta reilusti yli tonniin.. Enkä pidä hintaa ollenkaan pahana, kun näin millaisia kuvia olivat aiemmin ottaneet. Meidän valitsemat kuvaajat, eivät panosta määrään vaan laatuun. Meillä tulee todellakin kaksi kuvaajaa, he kuvaavat meillä potretit miljöössä, vihkimisen ja juhlaa kolmetuntia. Ja tonnilla täsät selvitään, niin on minun mielestä todella edullinen. Meidän häissä tämä haakuvaus on yksi panostuksen kohde.
 13. Tosi hieno idea tollanen video.. meillä ei vaan varmaan toimis, kun niin osa kutsuttavista vierasta ei varmaan pystyis muuten kattoon videota kuin vhs:ltä..
 14. Hei minäkin kaipaisin kimppu ehdotuksia.. Pukuni on tämä: http://www.abigailscollection.co.uk/images/enlargements/wedding_dresses/eglantine_large/eglantine-fontaine.jpg Teema väreinä meille on antiikin harmaa, ja sellainen pahvin ruskea ja värinä aniliinin pinkkiä.. Haluaisin kimpun jossa olis jotain hieman erilaista, mutta en tykkää riippuvista tai roikkuvista kimpuista.. Hiuksissa on myös aika lailla pinkkiä..
 15. Juu ei täälläkään kyllä suositella näitä firmoja jotka eivät vastaa tarjoupyyntöihin vaikka lupaavat.. Tälläisistä yrityksistä jää muutenkin huono kuva, etteivät varmaan tee muitakaan töitä kunnolla..
 16. Pakko kertoa miten pitopalvelun lopulta kävi otimme kauimmin pitopalvelun, mutta yhteydenpidon kanssa ei mitään ongelmia, kaikkiin kysymyksiin vastattiin ja tarjouspyyntö lähetettiin silloin kun sovittiin.. Me todellakkin pyydettiin tarjous noin seittämästä pitopalvelusta, kaikkien kanssa asion puhelimessa, ja muutaman kanssa jopa henkilökohtaisesti kasvotusten.. Näistä seittämästä vain kaksi vastasi lopulta tarjouspyyntöön, eikä yksikään niistä joissa kävin hen.kohtasesti paikalla (pärstäkerroin??).. Tai en tiedä pitääkö se laskea, kun yksi pitopalvelu jolta pyysin tarjous pyyntöä syyskuussa ja koska ei ollut vastannut lokakuussa kysyin uudelleen.. No tämä pitopalvelu vastasi tarjous pyyntöön helmikuuss eli n. 4 kuukautta edellisen viestin jälkeen.. Ei ehkä ole kovin fiksua, mutta oli pakko laittaa piilokettuilu viesti takaisin..
 17. Tosi kiva idea virkattu sukkanauha.. Pitääpä pistää korvan taakse itsellekin..
 18. Kuvalliset kutsut ovat todella hienoja.. Se oli meilläkin yksi vaihto ehto, mutta itse halusin enemmän askarrella..
 19. Meillä kieltäydyttiin ehdottamasti minun sukunimestäni, koska suvussani on toinen saman niminen ja mieheni ei halunnut yhditettävän itseään häneen.. En ole tähän kovin ahkerasti ehdottanutkaan..
 20. Me tilasimme juomat preorderista.. tosi sujuvaa ja helppoa.. Taksikin otti juomat mukaan.. meillä oli 8 lavaa olutta 2 lonkkua, kuoharilaatikkoa, mäyräkoira vodkaa ja sit yksittäisiä pulloja väkevää.. Muutamia väkevia ostettin laivasta ku preorderissa ei ollut.. maista ei tuotu kuin appiukolle viskiä mitä ei saa kuin yhdestä liikkeestä.. Jonkin aikaa piti odottaa helsingin päässä, että saatin meidän juomat, jotka laitettiin rullakkoon, mutta siinä meni odotellessa meni sen verran, ettei tarvinnu kuin kävellä taksiin.. Osa preorderin hinnoista oli jopa halvempia kuin maissa tai laivalla.. esim salmiakka kossu oli halvempaa..
 21. Meille tulee perus kuohari Törley ja siihen lakkalikööri.. Ei olla mitään viini ihmisiä.. Joten alotusjuomalle ei kauheasti laitettu painoarvoa, mutta lappilaisuuttaa tuodaan lakkaliköörillä.. Yhtä kuoharia josta olen tykännyt mietittiin, mutta pullo maksaa n 15 euroa ja tallinastakaan ei tätä kuoharia löytyny halvemmalla.. Tässä asiassa iski piheys vastaan..
 22. Meillä sulhanen hommanut karaoken, koska hän sen halusi.. Lisäksi soitti ja varasi kirkon.. Ei hirveen aktiivisesti ole ottanut tehtäviä itselleen toteaa vain kun kysyn onko tämä hyvä, että ihan hyvä on.. Niin ja saa tehdä tienvarsi kyltit..
 23. Täällä pohjoisessa kanssa kaivattaisiin tietoja häävalssi kursseista.. Ihan perinteinen kurssi riittää.. Alueena kemi-tornio.. Tässä asiassa google tuotti pettymyksen..
 24. Minä löysin pinkit kengät prisman alesta.. Kengissä on pikku korko ja pieniä amuletteja..Tiesin heti etten halua perinteisiä valkoisia hääkenkiä, vaan sellaiset joita voi sitten myöhemminki käyttää.. Voisin vaikka lenkkarit laittaa, mutta uskon, että äitini laittaa siihen stopin..
 25. Mulla maksoi puku 842 euroa.. Oli vhän yli budjetin, mutta puku oli kuin minulle tehty niin pakkohan se oli saada.. Harkitsin myös vuokraamista, mutta vuokrapuvut olivat kaikki minuun makuun liian yksinkertaisia.. Halusin hieman erilaisen puvun jota korjauksilla vielä muokataan.. Minäkin eka ajattelin, että tilaisin netistä tälläisen Kiina puvun, mutta sitten loppujen lopuksi meni niin sanotusti pupu pöksyyn ja marssin morsiuspuku liikkeeseen..