Jump to content
Naimisiin.info

Penguin-feets

Morsian
  • Viestit

    61
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Penguin-feets's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Joko sä oot saanu käytyä kuvailemassa? Edelleen kiinnostaisi
  2. Ton viestin jälkeen sattui sitten kaikenlaista, tilaus jouduttiin perumaan mutta nyt se on vihdoin matkalla ja huomenna saapuu!!! Ei kestä!!!
  3. Mulla on just prosessi kaynnissa kihlan tilauksen kanssa etsysta. Myyjalla on feedback 100% positiivista, ja silla on myos kovat tavoitteet pitaa se semmoisena. Samaten tarjonnut tekemaan vihkin jatkossa tahan sormukseen sopivaksi, eli kaiken jarjen mukaan ihan bisneksen kannalta sormuksessa ei pitaisi olla nokan koputtamista, vaika rapakon takaa tilaaminen vahan hirvittaakin. Mutta kun se sormus on mulle NIIN taydellinen. Tekisi mieli hehkuttaa ja linkitella kuvaa, mutta kun niita sormuksia on tehty se yksi, ja ellei joku sitten nae kuvaa ja halua tilata toista samanlaista, niin se mun on se ainokainen.
  4. ^No mulla ei ole nyt viela niin hirvea kiire. Haat vasta joskus parinvuoden paahan, mutta ulkomailta kun yrittaa pistaa kasaan niin mielellaan nakisi kuvamateriaalia mahd ajoissa ja paljon etta voi vertailla ja miettia paikkoja yhta ajoissa Olen koittanut netista ettia mutta ei ole napannut viela :/ Eli Katariina sitten kun paikanpaalle paaset niin jos viittisit infota mulle vaikka ihan privana etta milta nayttaa ja mimmoset sisatilat niin olisin enemman kuin kiitollinen. Toi paikka kun voisi olla niin ihanteellinen, varsinkin elamyksena ulkomaan matkailijoita ajatellen. Ja kun yopymismahdollisuudet ja saunat loytyy niin tarvitse murehtia jatkopaikkojakaan.
  5. Itse olen ulkomailta käsin pikkuhiljaa järkkäämässä häitä suomeen. Mielellään jossain päin etelää, ja mahdollisimman luonnonhelmassa. Toi kesäranta siis osu itselläkin silmiin joten kokemuksia kaipailisin itsekkin. Varsinkin jos kellään olisi kuvia sisätiloista? Ihan vaikka yksärinä voi laittaa. Kiitos kiitos jo etukäteen!
  6. Kaasona paras ystava, tosin mahdollisesti tulee viela toinenkin kaaso auttamaan. Haat ovat suomessa vaikka itse olen muuttanutkin pois, joten kaason apua tulee luultavasti tarvittua paikkojen tsekkailussa yms. Sitten pitaisi miettia etta kenesta tulisi sitten toinen kaaso, vai tarvitseeko semmoista edes.
  7. Taalla ei viela vanhemmille ole kerrottu, tai siis minun vanhemmille. Sulhon aiti on kuollut, ja isaan ei ole missaan valeissa. Sisarukset kylla puolin ja toisin on jo tietoisia. Vissiin tassa nyt odotetaan etta saadaan mulle vihdoin sormus sormeen niin on kuulemma sulholle helpompaa menna tuleville appivanhemmilleen kertomaan. Vahan kylla jannittaa etta miten tullaan reagoimaan, ne kaverit ja sisarukset jotka jo tietaa niin ovat enemman kuin iloisia.
  8. Vahan niinkuin seka etta Yhteinen paatos mutta lopullinen lukkoon lyominen tuli kylla _miehelle_ yllatyksena. Pitkaan oltiin puolin toisin heitelty etta mennaanko naimisiin, johon aina vastailtiin etta tottakai. Alusta ollut siis selvaa etta tassa se nyt on, mutta keskityttiin kuitenkin ihan vaan nauttimiseen sen sijaan etta oltaisiin ruvettu paatapahkaa haita suunnittelemaan. Eras lokakuinen ilta sitten tuli otettua yhteen jostain typerasta, itse painuin ovet paukkuen kampasta ulos ostamaan tupakkaa ja siita sitten mielenosoituksellisesti puistoon polttamaan ketjussa. Siella itekseni raivoissani hermosavuja kiskoessani, toista tuntia kylmalla puistonpenkilla asioita mietittyani tulin kuitenkin siihen tulokseen etta kaikkine vaikeuksineenkin tama mies on se josta en tahdo irti paastaa ja palasin sitten takaisin kotiin. Ei siita mitaan sovintoa kuitenkaan aikaseksi noin vain saatu, minun yomyohalla itekseni ulos karkaaminen kun sai miehen viela enemman kierroksille. Laitettiin siita kuitenkin nukkumaan, edelleen toisillemme tiuskien. Muistan kuinka siina miehen tiuskiessa sangyssa maatessamme kavi mielessa etta mitakohan toi tossa sanois jos sita nyt kosaisis ite ihan oikeasti. Ei siina kuitenkaan rohkeus riittanyt, kun ei sita tieda miten se toinen suutuksissaan reagoi. Jonkin ajan kuluttua kumpikin sitten hiljeni, ja pitkan hiljaisuuden jalkeen mies hiljaa totesi etta mina lakkaan rakastamasta kun sillalailla riideltiin. Tokaisin siihen jotakin etta en tietenkaan, ja hetken hiljaisuuden jalkeen jatkoin etta tuleeko han minulle mieheksi. Ei tuo kuitenkaan hiffannut vaan totesi vain tuttuun tapaan etta tietysti, joduin sitten itse selventamaan etta eikun nyt niinku ihan vakavissaan ja aikuisten oikeasti. Siitahan sitten riemu repesi, ja loppu ilta menikin sitten varsin sopuisissa merkeissa. Ei tassa viela tarkkaa ajankohtaa ole mietittyna, maa ja vuoden aika tiedetaan. (Suomi-Englanti pari joka asustelee Hollannissa talla hetkella.) Talla hetkella rahat ei riita haiden jarkkaamiseen mutta mentaliteetilla mennaan etta mita enemman nyt jo pohtii ja miettii kaytannon asioita, niin sita stressittomampaa ja helpompaa on sitten kun budjettikin sietaa ne bileet.
  9. Jos kellaaan sattuisi olemaan nyt mitaan lisaa stooria, niin mielellaan lukisin. Tuo engelsmanni kun haluaa haat valttamatta suomeen, ja vaikka ei varsinaisesti mitaan traditionaalista halua, niin jotain juttuja voisi kuitenkin valikoida meidan juhliin jos ne omalta tuntuu. Miehesta ei niinkaan apua ole ollut.
×
×
  • Create New...