Jump to content
Naimisiin.info

Ansshi

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ansshi kaikki viestit

  1. Ansshi

    Gelatin water

    Itse laitoin koristeet sinne ennen jähmettymistä. Sekoitin geeliä vielä kerran kun se oli hieman jähmettyneempi, että koristeita olisi maljakossa joka puolella. Muutenhan ne vajoavat normaalisti maljakon pohjalle. Sitten annoin sen jähmettyä kokonaan loppuun asti. Muutama päivä sitten löysin eri värisiä jäähilehyytelö paketteja. Muistuttavat hyvin paljon tekelettäni. Ehkäpä niitä voisi käyttää liivatelehtien sijaan..
  2. Ansshi

    Ilmapallot somistuksessa

    Itsekin suunnitellut heliumpalloja häihin, melkein olen vain jo luopunut ideasta kun vaikuttaa niin vaikealta ja kalliilta. Mutta nyt innostuin jo taas Hintaa olisi kyllä kiva tietää
  3. Ansshi

    Gelatin water

    Maljakoihin muistaakseni laitoin 5dl vettä ja kolme liivatelehteä. Tuli omaan makuuni sopiva. En muista kantaisiko kuitenkaan kynttilää, etenkään riittävän pitkää aikaa... Huoneen lämmössä hyytelö pysyi melko hyvin muuttumattomana ainakin päivän ja kannatti pahvit ja pienet helmet. Tässä muutama kuva..
  4. Ansshi

    Gelatin water

    Kokeilin kyseistä asetelmaa nyt ensimmäisen kerran ja kyllähän se näyttäisi onnistuvan. Ei ainakaan ensimmäisellä kerralla vielä syntynyt niin hienoa asetelmaa kuin kuvassa mutta alkuun pääsin ainakin Veden ja liivatelehtien suhdetta täytyy vielä muutaman kerran kokeilla. Eli hyvinkin mahdollinen on!
  5. Ansshi

    Gelatin water

    Ihanaa, kiitos paljon vastauksista Pitää sitten vain ryhtyä kokeilemaan! En vielä ikinä ole tehnyt liivatelehdistä mitään, kerta se on ensimmäinenkin
  6. Ansshi

    Gelatin water

    Tutkiessani juhlapöytien koristelua törmäsin tällaiseen gelatin water sanaan. Suomeksihan se liittyy ilmeisesti liivatelehtiin. Löysin häihimme sopivan pöytäkoristeen, en vain tiedä kuinka sellaisen saa aikaan. Eli kaikki leipuritaitoiset ja muut näppäräsormiset ja tietävät ihmiset, kuinka toteutan tämän "gelatin water:in"? Kuvan alla teksinä lukee: Floating Candles in a Gem Water, which is a clear gelatin water, items can be added to the water and table for a cool look.
×
×
  • Create New...