Jump to content
Naimisiin.info

Annie O.

Jäsen
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Annie O.'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Sain uuden Plussakortin 1,5 viikkoa häiden jälkeen. Se oli eka uudella nimellä tullut postilähetys.
 2. Täältähän sai hyviä ideoita ja ainakin suupielet hymyyn ;)mukavasti kun lueskelin näitä ehdotuksia hääauton takaikkunaan. Erityisen hyvä mielestäni oli tuo TuuliTytön ehdottama: RENKAAT JUST VAIHDETTU! Meille tulee tekstiksi VASTANAINEET
 3. Kommenttini asiaan liittyen tulee myöhään, mutta haluan kertoa oman kokemukseni lestadiolaisista häistä... Eli ystäväni (joka on lestadiolainen) meni naimisiin muutama vuosi sitten lestadiolaisen miehen kanssa... Olin morsiamen apuna askartelemassa hääkarkkeja mutta heillä ei ollut kaasoa tai bestmania ja polttareita ei pidetty. Vihkiminen oli "normaali" ja itse hääjuhla oli voimakkaasti uskonnollinen. Ruokailulla oli tarjolla kotikaljaa, mutta sen vahvempia ei tarjoiltu eikä viinat olisi juhlaan kuuluneetkaan. Ruokailun jälkeen läheisimmät ihmiset pitivät puheita (lähinnä liittyen uskoon, rakkauden lahjaan ja Jumalan kiittämiseen, esimerkiksi morsiusparia ei puheissa juurikaan huomioitu). Puheiden jälkeen sisarukset lauloivat hengellisiä lauluja morsiusparille ja sitten lauloimme porukalla virsiä. Iltapäivällä häissä taisi olla muutama "kevyt" leikki ja sitten morsiuskimpunkin heitto järjestettiin niin että morsian ojensi silmät suljettuina kimpun kun kiersimme morsiamen ympärillä laulaen "Ystävä sä lapsien" eli kaikki ohjelma oli hyvin hillittyä ja asiaankuuluvaa eli Jumalan siunauksen hakemista liitolle. Itselläni oli häissä vähän meikkiä ja erotuin kyllä joukosta korvakoruineni jonkii verran muilla kun ei kellään ollut meikkiä, nuorillakaan. Toisaalta tunnen ystäväni niin hyvin, että tiedän hänen arvostavan minua sellaisena kuin olen, eikä odota minun olevan ilman meikkiä häissään tms. Mutta tämä on minun kokemukseni lestadiolaisista häistä joissa olen ollut. Olen yhtä mieltä muiden kanssa, että asiaan vaikuttaa, se kuinka lestadiolaisia morsiuspari ja heidän vanhempansa ovat, ja myös siitä, että asioita kannattaa tiedustella asianomaisilta itseltään mahdollisimman paljon niin ei sitten tule ikäviä pettymyksiä kenenkään osalta.
 4. Minulla 23-vuotias kaaso (kun itse olen häiden aikaan 24v.). Entisaikaan kait kaasot on ollu vanhempia ja naimisissa olevia, mutta eihän tänä päivänä kukaan katso kaason ikää saati sitten siviilisäätyä... Kaiken ikäiset kaasot kunniaan - ovat meille morsiamille korvaamaton tuki ja apu!
 5. Morjes kaikki hääjärjestelijät! Virittelin tänne eilen keskustelua siitä millainen hääpäivän aikataulusta kannattaa tehdä ja kuinka paljon ohjelmaa on sopivasti. Minut kuitenkin ohjattiin tähän ketjuun. Ok, täältä kyllä näkee hääpäivän perusrakenteen aikatauluineen. Kuten joku toinenkin täällä, minäkin pyytäisin teitä lisäämään aikatauluihinne sen kuinka suurista häistä on kyse (mikä vaikuttaa aika oleellisesti aikataulun sujuvuuteen). Toisekseen, haluaisin kuulla siitä, kuinka monta ohjelmanumeroa teillä on häissänne ollut (tai aiotte järjestää) ja kuinka kauan aikaa ohjelmalle on varattu aikaa. Tästä asiasta ei tässä ketjussa ole ollut puhetta, mutta jospa saisin viritettyä tämän asian nyt myös tähän ketjuun (vai onko tästäkin aiheesta jo olemassa jossain ketju?) Itse voinen vastata tähän aikataulukysymykseen sitten kunhan olen aikataulua yhtään miettinyt. Ajatuksianne odotellen, Annie 8)
×
×
 • Create New...