Jump to content
Naimisiin.info

hhuil

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

hhuil's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. hhuil

    Rehearsal dinner

    Olen osallistunut rehearsal dinnerille. Tilaisuus pidettiin häitä edeltävänä iltana juhlapaikassa, jossa myös hääparin lähisuku ja avustajat majoittuivat.
  2. Täällä olisi toinen jyväskyläläisestä riksasta kiinnostunut! Oma tarve vasta parin vuoden päässä, joten jospa joku tämän nähtyään innostuisi kyseisen palvelun perustamaan...
  3. Lähden oletuksesta, että kutsuun vastaamatta jättäneet eivät ole juhliin tulossa. Eli istumajärjestykseen tulee paikat vain ilmoittautuneille.
  4. Meille tuskin tulee perinteisiä hääleikkejä. Ne on jo niin nähty useissa molempien sukujen häissä, että luulisin vieraidenkin pitävän vähän vaihtelusta
  5. hhuil

    Häämessut

    Jyväskylän messut ovat olleet perinteisesti helmikuussa. Häämessujen nettisivuilta löytyy suunnittelun aloittamiseksi hyvät listat kuvaajista, sormuksista, juhlapaikoista ja pitopalveluista. Oma aikomus on tutustua niihin ennen messuja huolella netin kautta ja mahdollisesti sähköpostilla lisätietoja kysellen. Ehkä messuilla tai niiden jälkeen vasta lopulliset varaukset ja tilaukset.
  6. Kyse on ilmeisesti MaRan näkemyksestä, jonka mukaan kaikilla pitopalveluilla olisi syytä olla anniskelulupa, jos niiden ruokatarjoilujen yhteydessä on alkoholia tarjolla. Koskisi niitäkin pitopalveluja, jotka järjestävät juhlia useissa paikoissa (seurojentaloilla, kodeissa jne.). Tuo ei taida olla minkään lakia muuttavan instanssin käsittelyssä, mutta nykyisen lain valvontaa on lisätty (henkilöstö-/opiskelija)ruokaloiden ym. vakituisesti ruokapalveluita harjoittavien paikkojen anniskeluasioiden suhteen. Nykyisen lain mukaanhan omia alkoholijuomia ei saisi viedä, jos joku pitopalvelu tms. harjoittaa yksinoikeudella säännöllistä ravintolatoimintaa juhlapaikassa. Toisaalta anniskeluoikeuksien haltijan pitää aina hoitaa myös kyseisen paikan ruokapalvelut. Tästä syystä paikoissa, joissa voi toimia useita pitopalveluita, ei voi olla anniskeluoikeuksia. Ilmeisesti tämän takia Majakoski, Salvia, Koskenniska ym. joita vuokratessa ei ole pakko ottaa juuri tiettyä pitopalvelua, ovat ilman anniskeluoikeuksia.
×
×
  • Create New...