Jump to content
Naimisiin.info

Lenita

Rouva
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Lenita's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pimenee valkeat maat. Laulupuut vaikenevat. Katujen lapset piiloutuu, kun rajuilma nousee. Pelätään pelkomme pois. Mikään ei viedä mua vois. Kun rakkaus kiinni painautuu ja sydän lämpenee. Vaik sata salamaa iskee tulta ja koko elämä räjähtää. Ei rakkautta voi riistää multa. Toivo jäljelle jää. Kun sata aurinkoo mulle paistaa ja laiva valmis on nousemaan. Minä turvaan vien tämän rakkauden ja me löydämme uuden maan. Lähelläs lämpösi saan. Unelma uupuvan maan. Viimeinen haave viimalta yön meille suojan antaa. Totuuden toivossas nään. Liekin luot kuiskaten tään. Vain rakkaus meidät perille vie. Se meidät pelastaa. Vaik sata salamaa iskee tulta ja koko elämä räjähtää. Ei rakkautta voi riistää multa. Toivo jäljelle jää. Kun sata aurinkoo mulle paistaa ja laiva valmis on nousemaan. Minä turvaan vien tämän rakkauden ja me löydämme uuden maan. On tuolla tuhannet maailmat ja yksi niistä meidän on. Vaik sata salamaa iskee tulta ja koko elämä räjähtää. Minä turvaan vien tämän rakkauden ja me löydämme uuden maan. Minä turvaan vien tämän rakkauden ja me löydämme uuden maan. Vaihdan maan maahan valkeaan. (Vicky Rosti)
  2. Helmikuussa menemme, täysin salaa, vanhemmillekin ilmoitamme vasta jälkeen päin ja todistajatkin yritämme saada seurakunnan puolesta. Anoppi ja isäni varmaan vähän pettyvät kun eivät pääse isoissa häissä rellestämään, mutta äitini ja tuleva appi ovat todennäköisesti vain tyytyväisiä. Toisaalta anoppi ja isä saattavat alkujärkytyksen jälkeen innostua kahta kauheammin, kun luulevat perheenlisäystä olevan hetikohta tulossa... Elämä on pettymyksiä täynnänsä ;D
  3. Jotakuta naikkaria lainaten: Veri vetää. Järki on vastainen. Mut myönnyn: Käyköön niin. Minä hommaan jostain sormuksen ja me mennään naimisiin. (Aaro Hellaakoski) Tämä tullee meille .
  4. Huh!! Nyt menee ehkä (taas) asian vierestä... Jos on isot häät, eikä haluaisi pieneen kotiinsa varastoida 50 leivänpaahdinta, ja ainakin Iltasanomien keskusteluissa on syvästi paheksuttu niin lahjalistoja kuin tilinumeronkin (vaikka kuinka hienovaraista, esim. "Asuntorahasto") ilmoittamista, niin MITÄ SITTEN ??? Tietysti voi laittaa "Emme halua lahjoja" -toiveen kutsuun, mutta itsestä ainakin tuntuisi siivellä elämiseltä mennä isoihin häihin ilman mitään. Oma läsnäolo voi olla hääparin mielestä ihan riittävä, mutta siis VIERAANA tuntisin oloni jotenkin noloksi, ja veisin varmaan kuitenkin "jotain pientä" -> TADAA! Taas ollaan lähtöpisteessä, 50 turhaa koriste-esinettä / maljakkoa varastoituna pahvilaatikkoon varaston perälle. Ainakaan täällä maalla vieraat eivät ehkä osaisi tulla ilman mitään lahjaa. Joojoo ja lässynlää, lahjahevosen suuhun ei ole katsomista ja kaikkia lahjoja pitää arvostaa, mutta kuka oikeasti haluaa kotinsa täyteen hyödytöntä ja rumaa romua? Anteeksi jo etukäteen, nyt vaan paloi hihat . Mitä enemmän näitä vastaavia juttuja lukee, sitä enemmän alkaa tuntua niin paljon järkevämmältä avioitua hissun kissun maistraatissa, vaikka kuinka haluaisikin "oikeat" häät järjestää. Vaikka kaikkia ei voikaan ikinä miellyttää, tulee paha mieli jo ajatuksesta, että joku ottaisi meidän asuntorahastotoiveesta sellaisia pultteja, kuin täällä ja muissa keskusteluissa näkee. Edit: Nyt ne hihat jo sammui ;D. Hokasin, että lahja/rahatoiveet annetaankin äideille, jotka vastaanottavat ilmoittautumiset! Ehkä pitäis enemmänkin lukea näitä hääaiheita kuin notkua kellarissa. Saa hyviä ideoita.
  5. Tässä puhuu viimekesän "apukaaso" jonka tärkein tehtävä oli juuri helmojen pitely vessassa ja sukkanauhojen kiinnitys toimenpiteen jälkeen ;D . Voi olisinpa silloin älynnyt käskeä laittamaan ne pikkuhousut päällimmäiseks... Kylläpä olette viisaita!
  6. Lenita

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meillä tuiki tavalliset, Mendelssohn sisään, Kuula ulos. Halusin ehdottomasti Mendelssohnin: Tidididii - pariovet aukeaa - tidididii, IHANAA! ;D
  7. Lenita

    Häätanssi / häähidas

    Tuleva sulhanen osaa kyllä tanssia, mutta ei halua, eikä etenkään vieraitten kanssa, minä taas aion humpata kaikki vieraat läpi (myös naispuoliset ;D) mahdollisissa häissämme. Häävalssiin saan ehkä ylipuhuttua, mutta piiloutuuko sulho loppuillaksi pöydän alle? Onko se kummallista jos morsian valssaa mutta sulho ei? Ja entä jos ei häävalssia ole vaan vieraat aloittavat tanssin, onko outoa jos morsian tanssii kuitenkin?? Aijai..
×
×
  • Create New...