Jump to content
Naimisiin.info

Marena

Morsian
  • Viestit

    37
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Marena kaikki viestit

  1. Vähän itkin, näki valokuvista, mutta suurimman osan ajasta hymyilin. Takaisin tullessa taisin jopa hieman naurahtaa!
  2. Hei Tuo "kohtuullinen" lasku oli noin kymppitonni. Eli paikkavuokra + aamiainen 63 hlölle + majoitus 63 hlölle 3000 euroa Ruoka + kahvit 63 hlölle 3200 euroa Viinit, siiderit, snapsut, alkumaljat ja kaikki alkoholittomat juomat noin 1100 euroa Kukat, koristeet, ulkotulet 600 euroa Ilotulitus 750 euroa Bändi 1200 euroa Edellisistä viesteistä poiketen meille Triin ei tarjonnut kuljetuksen järjestämistä, vaan järkkäsin sen itse laivayhtiön kautta. Kakku maksoi 150 euroa, mutta ei tullut linnan kautta koska meillä on miljoona erikoisruokavaliota, vaan toimme sen itse. Toivottavasti tästä oli apua!
  3. Morsiuspuku myynnissä

  4. Maksoin 300 euroa koekampaus, koemeikki, meikkaus ja kampaus plus tyttären kampaus Villi Vaniljassa Helsingissä. Toiseen hääjuhlaan sain 30 eurolla Pärnusta kampauksen - mutta tylyn kohtelun kaupan päälle.
  5. Meidät vihittiin Seurasaaressa Kalevalakehdossa Paikka on meren rannalla - lähes meren päällä. Kalevalakehtoon mahtuivat hyvin kaikki kymmenen vierastamme ja vihkijä. Paikassa oli pienen kappelin tuntua vaikka on täysin uskonnoton paikka. Otimme kuvia Seurasaaren kallioilla vihkimisen jälkeen ja nautimne piknikistä. Vene tuli hakemaan meitä yhteislaiturilta ja kuljetti Kauppatorille.
  6. Otin yhdistelmäsukunimen, koska meille molemmille omat sukunimet olivat tärkeitä. Ei haittaa, että kuulostan kiinteistövälittäjältä. Tosin välttelen töissä yhdysnimen käyttöä ja menen vielä tyttönimellä. En tiedä haluanko siellä ollenkaan ottaa käyttöön yhdysnimeä esim. sposteihin ja sellaisiin.
  7. Ei ollut kimppua vaan pieni nätti käsilaukku toimitti näprättävän tavaran virkaa. Harkitsin hake vani kukkia torilta, mutta muutin mieleni.
  8. Vai hääblues... Tuntuu enemmän projekti-valmis-fiilikseltä. Jo hääpäivänä ajattelin meikin ja kampauksen teon jälkeen hotellihuoneessani, että ihanaa että tämä päivä on nyt tässä. Ei pelkästään että ihanaa että se on tänään vaan ihanaa että se on tämän päivän jälkeen purkissa ja valmis. Kymmenen kuukautta on pitkä aika valmistella ihan mitä vaan saati sitten yksiä juhlia. Päivä oli ihana ja ikimuistoinen, lähes täydellinen. Se auttaa pääsemään haikeiden tunteiden yli. Häiden jälkeisenä päivänä osasin ajatella vain unohtunutta vieraskirjaa, mutta vieraiden kanssa juttelu päivän jälkeen auttoi uskomaan että kaikki viihtyivät ja että pikkumokat kuuluvat isoon juhlaan. Kuvien ja videoiden katselu auttaa, niistä huomaa kivoja asioita joita hääpäivänä ei huomannut. Esimerkiksi alttarin kukka-asetelmat näyttivät tosi hyviltä, mutta en niitä vihkiessä ollenkaan rekisteröinyt.
  9. Vietimme ihanat hääjuhlat Taageperassa ja voin suositella paikkaa. Ja tässä ketjussa suositeltu Triin on kyllä maailman ihanin myyntineuvottelija ja voisi käyttää tittelinään melkein hääsuunnittelijaa. Kävimme kaksi kertaa linnassa, ennen varaamista ja sitten valitsemassa hääruuat. Tilasimme kukat, koristelun, ilotulituksen ja bändin Taageperan kautta. Kaikki sujui nappiin ja vieraat eivät lakanneet kiittelemästä hyvin järjestettyjä juhlia. Laskukin oli kohtuullinen.
  10. Viime viikonloppuna mulla oli maailman parhaat polttarit tai ainakin maailman parhaat mulle. Aamulla klo 9 ovikello soi lujaa ja ihmettelin miksei avomieheni mene avaamaan, vaikka oli hereillä, ylhäällä ja lähempänä ovea. No, siksi tietysti että siellä oli rappu täynnä mun kavereita. He laittoivat aamiaisen ja sillä aikaa pakkasin laukkuni. Ihanan aamiaisen jälkeen lähdimme Upinniemeen ampuradalle. Sain ampua antiikkirevolverilla (kaverini oma, perinnöksi saatu) 22-millisellä ja ysimillisellä. Muu seurue sai ampua myös ja paras ampuja oli yksi kaasoistani. Paikalla pyörähti myös kouluttajan paikalle kutsuma sotilaspoliisi koiran kanssa. Se hetki säikäytti hieman. Ampumisen jälkeen lähdimme ajamaan Malmille, jossa pääsin pienkoneen kyytiin ja sain ohjata koneen kotitalon yli. Pystyssä oli! Meren yllä lentäminen oli muuten ihanaa! Alas laskeuduttuamme sain käteeni lasin skumppaa, ensimmäisen Luojan kiitos sinä päivänä, aamupäivän ohjelman olisi ollut kauheaa yhtäänkään kännissä. Malmilta lähdimme junalla keskustaan, matkalla keräsin ohjeitä hyvän avioliiton varalle. Keskustassa menimme syömään sushia, ja sen jälkeen Villi Wäinön mustaan saunaan. Saunassa sain jalkahoidon ja kasvohoidon, puimme ja meikkasimme iltaa varten. Kävimme syömässä ravintolassa illalla, lauloimme ja leikimme seuraleikkejä. Illan kruunasi viskimaistiaiset. Oli ehkä vähän äijäpolttarit, mutta sitähän itse asiassa toivoinkin. Päivässä ei olllut muuta vikaa kuin se, että se ei voi olla huomenna taas.
  11. Mitä olette mieltä sellaisesta, että laittaisi lapsiperheet samaan pöytään? Meille tulee minun veljeni lapsineen ja sulhasen sisko kahden lapsen kanssa. Veljenlasten iät 7v, 3v, ja 7kk ja sisarenlapset 4v ja 3 kk.
  12. Eli virheeni oli kutsua edes kummityttö . Hääpari on kuitenkin vastuussa tilojen riittävyydestä ja rahan riittävyydestä. Jokainen lapsi maksaa meille noin 80 euroa ja tietenkin suunnitellun budjetin ulkopuolelta. Enkä olisi halunnut vihkimiseen itkeviä/juoksevia/höpöttäviä kolmevuotiaita. Mutta point taken: jos ei lapsia, niin sitten ei mitään poikkeuksia tai homma lähtee lapasesta. Tässä on vaan vähän selittämistä sulhasen suvulle: minun suvustani on nyt paikalla jokainen lapsi, heidän puoleltaan otettiin asia vakavammin ja kaikki lapset jäävät kotiin. No, tässä on vielä hetki aikaa, ehkä perhe muuttaa mielensä. Ja jos he tulevat, pitää järjestää lapsille jotain tekemistä. En voi "sallia lapsia" ja sitten jättää heitä heitteille.
  13. Heti ensimmäiset ilmoittautuneet ottavat kaksi lasta enemmän mukaan kuin kutsussa luki. Kutsuin vain kummityttöni 7 v, mutta mukana seuraavat pikkusisko 4 v ja pikkuveli 7 kk. Seuraava pariskunta oli ottamassa myös lastansa mukaan. Olen niin huono sanomaan ei. Ei kai siinä muuta, mutta maksamme lapsista lisävuoteen, jota emme ole budjetoineet ja illallisen ja aamupalan, jota emme ole budjetoineet. Seuraavalle kyselijälle joudun sanomaan että mietin asiaa, jotta voin sitten sanoa ei kiitos enemmille lapsille.
  14. Meillä on Espoon maistraatista vihkijä tulossa. Espoossa vihitään juhlapaikalla virka-ajan ulkopuolella.
  15. Minäkin suosittelen Minna Hepburnia, tilasin sieltä Johanna-nimisen puvun. Se saapui tällä viikolla ja on hurrjan ihana. Oikein tyttömäinen ja sopii hyvin siviilivihkimiseen. Ja Minnalla käytetään kierrätettyjä materiaaleja, joten mekot ovat eettisiä. Tapasin Minnan Naimisiin-messuilla Helsingissä, ja sain sovittaa mekkoja - oli turvallisempi mieli lähteä tilaamaan netistä kun oli nähnyt puvun päällä. Tämä ei tietenkään ole niin eettistä kuin ottaa käytetty mekko, mutta kuitenkin eettisempää kuin hikipajassa halvalla lapsityövoimalla tehty puku.
  16. Laitan piilarit, jos ei ihmeitä satu. Pidän piilareita 30% ajasta. Muistakaa kuitenkin, että morsiamen kuuluu näyttää itseltään häissään. Hääkuvista pitää uudenkin tuttavuuden pystyä tunnistamaan morsian kotona hiippailevaksi vaimoksi. Tarkoitan tällä, että jos käyttää aina silmälaseja, ne kuuluvat persoonaan ja ulkonäkööön, niin silloin saa halutessaan käyttää silmälaseja morsiamenakin. Ettei käy niin kuin minulle, että puoliso on itsensä näköinen hääkuvassa, mutta vieraat vilkuilevat hämmentyneenä minua ja kuvaa - he eivät olleet varmoja, kuka kuvan morsian on. Olin ilman laseja häissäni, vaikka käytin aina silmälaseja.
  17. Minä kaipaan vaaleanpunaista väriä. Edellisissä häissä sitä oli joka paikassa. Nyt vannoin, että vaaleanpunaista ei tule. Se olisi vaan niin kätevä monessa yhteydessä, lähinnä nyt askarteluissa.
  18. Leikkaan tapetista aanelosia...

  19. Marena

    Laskeutukaa maanpinnalle

    "Hiekkaa pimpissä" on mainio ilmaisu ja hyvää suomen kielen käyttöä.
  20. Marena

    Mitä kustannat kaasolle?

    Maksan kaasojen puvut, kampaukset ja matkat. Yöpymisen maksamme kaikille vieraille. Budjetti kaasoille noin 800 euroa.
  21. Kutsut tekemisen alla

  22. Hei! Kiitos neuvoista. Helmet piti vaihtaa, ne olivat niin huonossa kunnossa. Ja puuttuva piikki tehtiin muusta kuin siitä vanhan sormuksen kullasta, sen möin romukultana niiden kahden vanhan sormuksen kanssa. Hintaa yhdelle kaiverrukselle, uusille helmille, uudelle korviksen piikille ja sormuksen pienennykselle tuli 180 euroa.
  23. Marena

    Lattian somistus?

    Mattojen alle voisi laittaa vielä liukuesteverkkoja, ettei kukaan mattojen takia kaadu.
  24. Saamme vihkijän Espoon maistraatissa. Meidät vihitään Seurasaaressa 6.6.2012 virka-ajan jälkeen. Aika on vahvistettu, mutta vihkijän nimen saamme tietää vasta myöhemmin. Varasimme Kalevalakehdon Seurasaaresta vihkimistä varten.
×
×
  • Create New...