appelsiini

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

  Never

About appelsiini

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä häälehti toimi erittäin hyvin. Kaikki jaksoivat sitä selailla ja moni otti kotiinkin vielä luettavaksi. Erityisen hauskaa oli seurata vieraiden reaktioita kun he lukivat hauskoja kuvauksia itsestään tai vieressä istuvasta, jokaisesta vieraasta oli kuvaus ja näin kaikille oli ainakin jotain henkilökohtaista ja kiinnostavaa lehdessä. Ja oli kyllä hirmu hasukaa tehdä lehti, en kokenut sitä rasitteena.
 2. Meillä on kohtuullisen tunnetut marssit, mutta toisen virren paikalla ystäväni laulaa, joten yritin soittaa kanttorille, mutta kirkkoherranvirastossa sanottiin että päättävät vasta samalla viikolla että kuka se on joka viikonloppuna soittaa... Kun yritin selittää ettei se oikeen riitä, niin pyysi soittamaan uudestaan elokuun puolivälissä, eli pari-kolme viikkoa ennen vihkimistä. : Joten vaikka yritin yhteyttä ottaa, niin ei annettu
 3. Meillä pidetään häät siellä ja kutsuttuja on noin 90. Sanoivat 150 ihmistäkin siellä olleen mutta itse en kyllä niin montaa ihmistä sinne änkisi! Vuokrausta hoitaa Panu Varpasuo p. 040 5827345. Joku aiemmin kommentoi että rönsistynyt paikka ja golf-kenttä on vieressä. Siellä ympäristö on kuitenkin mielestäni viihtyisämpi kuin Puistolassa ja paikka oli käydessäni ihan kunnossa (enhän siellä muuten häitäni viettäisi!!).
 4. Tuo on kyllä ihan hyvä idea, pidän sen jos en muuta keksi... Kengät eivät kyllä sitten voi olla sandaalit. : Vaikka jos vaaleansinisellä lakkaa, niin ei kai se sitten paista liikaa... Tarkemmin ajatellen tuohan on tosi kiva idea...
 5. Joku kysyi vihkiryijyn perinnettä ja itse olen ymmärtänyt sen näin: Vihkiryijy oli aikoinaan pariskunnan ensimmäinen yhteinen peitto! Siis ennen vanhaanhan ryijyjä ei pidetty pelkästään koristeina, niin kuin nykyään, vaan ryijy oli lämmike ja pehmike esim. penkillä. Minulle tulee vihkiryijyksi jo olemassa oleva, isoäitini minulle kutoma ryijy, jonka olen pikkutyttönä saanut. Ryijy komistaa nykyisinkin ruokailutilamme seinää ja sieltä otetaan käyttöön syyskuussa.
 6. Mulla on :-Xuutta: puku, kengät, alusvaatteet :-Xvanhaa: isoisoäitini vanha huntu (melkein 100v) :-Xlainattua: äidiltä koru pukuuni sinistä:??? Pitääkö sen aina olla sukkanauha? Haluaisin keksiä jotain muutakin sinisen kohdetta, mutta mitä? ???Sen ei periaatteessa pitäisi näkyä, tai ainakaan ei voi olla kovin suuressa roolissa, puvussa on nimittäin punaista... Antakaa vinkkiä!
 7. Kiva että on muitakin, jotka pohtivat "vain" yhtä sormusta! Rohkasen sinua Viliina hankkimaan jo nyt sen kauneimman, varsinkin jos tiedät millaisen sormusksen haluat ja hääpäivä on päätetty (eikä ole kovin pitkän ajan päässä). Niitäkin on kauniita, joissa kaksi kapeaa sormusta nivoutuu yhteen leveämmäksi. Näin kihla olisi kapea, mutta yhdessä vihkin kanssa niistä tulee yksi leveä... Nykyisin kai on niin montaa tapaa pitää sormusta, eikö useat siirrä kihlansa oikeaan käteen (tai naftaliiniin, kuten rokkimorsian), jolloin vasemmassa nimettömässä on myös vain yksi sormus? Itsehän sen tiedän, että olen naimisissa, vaikkei sormusmäärä lisäänny. Olisin varmaan tehnyt toisin, jos hääpäivä olisi hamassa tulevaisuudessa, mutta kun järjestelyt lähtivät heti kihlautumisesta käyntiin, niin ajattelin heti sitä kauneinta, jonka hankkiminen olisi muutenkin ollut edessä. Tosiasiassa ostohetkellä vielä ajattelin, että voin teettää tuon sormuksen mallisen kultaisen yksinkertaisen rinkulan vihkisormukseksi, mutta tulin toisiin ajatuksiin, kun mietin että ainoa syy sen hankkimiseen olisi se että olisi kaksi sormusta. Eipä tavallinen rinkula säihkyisi kuitenkaan timanttisen rinnalla, eikä nuo sormukset niin käteviä ole käytössä.
 8. Kun hankimme kihlasormuksia, ihastuin niin kauniskorun sormukseen, johon mielestäni ei sovi toinen sormus rinnalle. (minulla kun on niin lyhet nakit muutenkin) Häitä vietetään syyskuussa, joten ajattelin että vaikka nyt tuo sormus on sormessani kihlana, niin kirkossa tuo sormus siunataan vihkisormuksenakin eli siis kihla ja vihki on sama sormus. Myyjäkin vakuutti että näinkin voi tehdä ja kukaan muukaan ei ole moittinut päätöstäni (varsinkaan sulho, hänenhän ei nyt tarvitse maksaa toista sormusta!) Itse olen ollut tyytyväinen päätökseeni ja kaiverrutin samalla kaksi päivämäärää sormukseen. Mutta onko todella hassua pitää vihkisormusta sormessa ennen vihkimistä? Vaikka tällä hetkellähän se on "vain" kihla... Onko muita joille ei tule kuin yksi sormus? Joka on siis samalla kihla. Enhän ole aivan outo? Varsinaisesti sormuksia vastaan minulla ei ole mitään, mutta ihastuin vain tuohon sormukseen ja ajattelin että se riittää yksinäänkin...
 9. Kiitos suosituksista! On paljon turvallisempi mennä ihan vieraalle kampaajallekin, jos tietää että edes joku on ollut tyytyväinen tuloksiin. Toki ajattelin ottaa koekampauksen ja -meikin, mutta kuitenkin. Ihanaa että täällä naikkareissa viitsitään välittää toisten ongelmista ja ehdottaa ratkaisuja! Elovenan päiväkirjan ehdin jo lukea ja sain sieltä kovasti vinkkejä! Nyt sitten inkan päiväkirjan pariin ja työpäivä sujuu mukavasti. Vaikka töitäkin pitäisi kyllä tehdä... :-[
 10. Syyskuulle on varattu Vihdin kirkko ja juhlapaikaksi kirkonkylän läheltä Jokikunnan seurojentalo. Emme asu Vihdissä, mutta kesämökkiläisinä päätimme pitää häät siellä. Paikan ratkaisi myös perinteet: isoäitini ja hänen äitinsä on vihitty vihdin kirkossa ja mummini on ollut rakentamassa seurojentaloa, joka nyt remontin jälkeen on ihan viihtyisä, vaikkei toki mitään kartanotasoa. Vaikka asut nummelassa, niin osaisitko suositella minulle kampaajaa tai meikkaajaa kirkonkylältä? Tai Nummelastakin. olisi kiva saada jotain suosituksia!
 11. Meille tulee sanomalehtityylinen häälehti, jossa kerrotaan esim. kirkon historiasta tyyliin "kirkko syttyi palamaan", koska kyseinen kirkko on todellakin palanut jo kaksi kertaa. Myös juhlapaikan historia on kiinnostava ja varmasti useimmille vieraille tuntematon. Ajattelin että lehden avulla voidaaan myös "selitellä" vieraille, miksi valitsimme kyseisen paikan häillemme, se kun ei ole ihan omalla paikkakunnallammekaan. Lisäksi ajattelin liittää sanomalehteemme säätiedotuksen tyyliin "sadekuuroja silmäkulman paikkeilla", häiden aikataulua tv-ohjelman tapaan, sporttisen sulhasen tietoja urheiluosuuteen jne.. Yhtään kirjoitusta ei tosin vielä ole tehty, joten saa nähdä mitä aikaan saadaan..
 12. Viettääkö kukaan häitään vihdissä? Me vietetään!
 13. Minulle tuli Kalevala Korun sormus, mutta se on Kaunis Koru-mallistoa, joten niihin muinaiskoruihin se ei liity mitenkään. Ihan "nykyaikaisen" näköinen se mielestäni on. Sormukseni on Mari Saaren tuotenumerolla 8054.
 14. Minulla on kihlasormuksena kivellinen sormus, mutta koska sormus on erikoisen muotoinen (ja minä erityisen nakkisorminen ) niin tätä samaa sormusta käytän sitten myöhemmin vihkisormuksenakin. Olisin kyllä muutenkin valinnut kivellisin kihlan, vaikka vihkisormuksenkin olisin hankkinut.