NerdyBirdy

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About NerdyBirdy

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä kosinta hoitui ilman sormusta. Mies tiesi jo etukäteen, että sen on turha mitään sormusta minulle valmiiksi ostaa. Olin aika pitkään kihlauksen jälkeen ilman sormusta ennen kuin ihmiset alkoivat kysellä sellaisen perään. Kaivoin korulippaasta vanhan sormuksen, kysyin mieheltäni saisinko nimittää sitä kihlasormuksekseni ja iskin sen sormeeni. Miehellä on myös samankaltainen vanha sormus, jota nimitämme nykyään kihlasormukseksi. Kosinta ja kihlaus oli minulle tärkeintä ja siksi sormus jäi toissijaiseksi.
 2. Onko kenelläkään kokemusta (hää-)juhlista Musiikkiteatteri Palatsissa? Ilmeisesti tilaa on noin 400 hengelle, mutta onko puolta pienemmällä porukalla kolkko?
 3. Itselläni on ollut pitkään aika konservatiivinen mielipide, jonka mukaan kihlauksen ei tulisi kestää paria vuotta pidempää ilman hyvää syytä. Toisaalta tämä käsitykseni on syntynyt ollessani teinityttö. Olen tietoinen siitä, että näin opiskelijoina kihlauksemme tulee kyllä kestämään pidempään kuin sen kaksi vuotta, pisimmillään jopa viisi. Tarkoituksena kun on valmistua ennen avioitumista. Toisaalta isäni oli hyvin innoissaan kuulleessaan pitkästä kihlauksestani, se kun kätevästi lyhentää avioliitossa tuhlautuvaa aikaa