majava

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About majava

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Mun sisko meni kesäkuussa naimisiin. Mun tytön (2,5v) ja kummitytön (1v 10kk) piti olla morsiustyttöinä heittelemässä ruusunterälehtiä 5-vuotiaan sulhaspojan kanssa. Poika heitteli, tytöt jänistivät. Omissa häissä ensi kesänä meidän tyttö on jo reilu 3,5-vuotias ja sen ikäisen voisin jo ehkä olettaa uskaltavan/kykenevän tehdä jotain isompaa.
 2. Mä en ole jotenkin ennen edes ajatellut, että häihin tarvitsisi erillisen pukukoodin. Mun mielestä on itsestäänselvää, että mies käyttää pukua ja nainen hienoa mekkoa tai housupukua. ONNEKSI en ole vielä törmännyt kenenkään häissä minkäänlaiseen muuhun vaatetukseen. Näin kuitenkin facebookin välityksellä kuvia erään vanhan koulukaverini häistä tältä kesältä ja siellä oli monella vieraalla shortsit ja t-paita ja sulhasella kuitenkin saketti ja morsiamella valkoinen pitkä hääpuku. Ei ihan sopinut yhteen. En kyllä yhtään tiedä, minkälainen puku"koodi" heillä juhlassaan oli. Edit. Niin ja mun mielestä farkutkaan eivät sovi häävieraan pukeutumiseen.
 3. Isäni kai yrittää olla vitsiniekka ja veistelee välillä ties mitä juttuja, vaikka pohjimmiltaan onkin tosikko. Kerrottiin sitten mun vanhemmille häistä, niin ensin tietty tuli onnitteluja ja muuta, mutta hetken päästä isä tokaisee: "Jaa, pitäiskö tosta nyt sitten päätellä, että te oottekin ihan vakavissanne..?" meijän iskä ei oo vissiin vieläkään päässy yli siitä, ettei menty naimisiin ennen ekan lapsen syntymää.. Ja yhdessä ollaan siis oltu nyt reilu kuusi vuotta.
 4. Tietää kyllä. Taitaa tykätä itekin, että mulla on joku paikka tutkia ja miettiä hääjuttuja, etten ole koko ajan miehelle puhumassa aivoituksistani..
 5. Meillä mies ei halunnut puhua häistä moneen vuoteen. Minä jo ehdin monet kerrat ajatella, että vika on minussa, eikä mies halua sitoutua minuun loppuelämäkseen. Noh, sitten kerran jotenkin sattumalta selvisi, että mies ei vain tykkää olla juhlien keskipisteenä ja pelkää sitä itse hääpäivää, ei niinkään elämää minun kanssani ;D Minä en ole luopunut kirkkohää-ideologiastani ja siihen mieskin on nyt suostunut. Meillä ei kuitenkaan ole minkäänlaisia leikkejä, ei mitään nolaamista tai nöyryyttämistä, sitä emme kumpikaan halua. Meille ei todennäköisesti tule omaa pöytää, vaan istumme vanhempiemme kanssa samassa pöydässä hääjuhlassa. Juhla pyrkii olemaan mahdollisimman rento, vieraina ovat vain lähimmät sukulaiset ja kaverit (noin 65hlöä), jolloin vieraitakaan ei tarvitse jännittää.
 6. Meillä on suunnitelmissa jättää ehkäisy pois ensi keväänä ja häät siis kesällä 2012. Yksi lapsi on jo ennestään, joten jotenkuten osaa varautua pahoinvointiin ja mahan kasvamiseen, jos raskaus alkaa ennen häitä.
 7. Veljen häät pari vuotta sitten ovat ainoat, jotka muistan. Tätini häissä joskus tosi pienenä olin morsiustyttönä. Tulevana kesänä on onneksi kahdet häät, joten saa vähän harjoitusta!