Jump to content
Naimisiin.info

MayAppleFlower

Morsian
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by MayAppleFlower

  1. Kyselisin vielä, jos joku tietäisi kampaamoja, joiden nettisivuilla olisi kuvagalleria tehdyistä kampauksista? Ois aikapaljon meinaan helpompi valita kun tietäis, minkä tyylisiä kukin tekee... (kampaajat *vink vink*) Mä googlettelin tossa tunnin verran ja löysin tasan yhden jolla oli kuvia sivuillaan. Käy kaikki turusta sen lähialueisiin, laatu ratkaisee vaiks tuliskin ajamista :grin:

    Toki fyysinen kuvakansio paikanpäälläkin kävis, sellaset liikkeet joilla näitä on voisi myös mainita, mikäli jollain on tietoa :girl_smile:

  2. Hei vielä Kankaisten Kartanossa juhlivat/juhlineet!

    Meille on tilan upeudesta huolimatta tulossa pöytiin joitain kukka- ja muita koristeluja, organzaa ym...

    Juhlatilaanhan pääsee vasta vuokrapäivänä klo.12.00. Tarkoittaen siis sitä, että en taida itse ehtiä katsomaan miten ne pöytäkoristelut siellä sitten nököttävät :huh:

    Meillä on vihkiminen klo.15.00 ja oikeesti vähän huolestuttaa, kuka sinne kerkeää koristelemaan. Onkohan kellään täällä tietoa, ovatko tehneet poikkeuksen, jos edellisenä päivänä tilaa ei ole vuokrattu niin pääsisi jo edellisenä päivänä asettelemaan? Tietysti lopullinen varmistus tulee tilan vuokraajilta mutta kokemuksia kaipaisin.

    Tietysti tekee kontrollifriikille ihan hyvääkin, että jättäis noinkin ison asia kokonaan muiden hoitoon :grin:

  3. Mulle tuli todella paha olo. Siis oikeesti oksettaa. Mä toivon ettei tää oo totta vaan provo tms.

    Mut jos tällasta on oikeesti tapahtunut, niin osanottoni myös täältä. Olen todella pahoillani. Mä en pystyis tollasen jälkeen enää missään nimessä jatkamaan parisuhdetta. Toi on mun mielestä jo todella törkeetä ja halventavaa sua kohtaan. Järkyttävää.

    Kuten Spörre jo mainitsikin, hän OLISI VOINUT kieltäytyä! Sen sijaan valitsi tietoisesti loukata sua ja vaarantaa tulevan avioliittonsa. Oletan kuitenkin hänenkin tietävän ettette elä vapaassa suhteessa, kuten kirjoituksestasi ymmärsin.

  4. Tähän tarvitsemme myös me hyviä vinkkejä, jotenkin haluaisimme sisällyttää asian kutsun tekstiin "sisälle" niin ettei asiaa vain todeta kutsun lopussa ja piste. Emme kuitenkaan halua ketään loukata, ja tiedän että osa saattaisi asian kuitenkin näin ottaa... Valitettavasti.

    Tosiasia vain on se, että liian monet häät ovat mielestämme menneet lähes pilalle lasten riehumisen takia. Kaikista pahin on se kirkossa rääkyminen, ja monesti vanhemmat/hoitajat eivät ole edes tajunneet poistaa huutavaa lasta kirkosta. Siinä on sitten mukavaa kysyä papilta "niin että mitä sanoit?" Olen myös nähnyt lapsen alttarilla sylissä huutamassa kesken vihkimisen, oksentavan kirkossa ja häävalssin aikana kädessä roikkumassa/sylissä. Eikä mistään imeväisistä kuitenkaan ole ollut kysymys. Joo, jokainen tavallaan, mutta tämä vaan ei käy meille, ja se on meidän oma asiamme. Huhhuh... :hysteric:

    Mietinnässä sitten ovat nämä lähimmät, kuten kummilapset ym. jotka sitten haluiskin kutsua. Mutta jos kutsuu yhden... Olemme myös miettineet vaihtoehtoa, että keskustelisimme avoimesti lasten vanhempien kanssa, haluasivatko he ottaa lapset mukaan vai juhlia ilman, ja myös kertoa meidän oman näkemyksenne. Kun toisaalta ois kiva olla ihan rehellinenkin eikä kutsussa vihjailla :grin: Itsellämme kun ei lapsia ole (ainakaan vielä) niin ei osaa suhtautua samalla tavalla kuin vanhemmat. Vaikeahan se on sitten sanoa, miten tähän itse sitten joskus äitinä suhtautuis. :girl_sigh:

  5. Spörre,

    Kankaisten kartanon pelkkä tilavuokra on 1500€. Järjettömän kallis, mutta niin kaunis paikka ja toimiva, yhtenäinen tila että se on molempien mielestä yksinkertaisesti pakko saada. Ja se on kaikenlisäksi juuri remontoitu.

    Säästetään sitten jostain muusta :girl_wink:

    Toivottavasti löytyy mieleinen paikka!

    edit. heillä on myös oma pitopalvelu, jota ei siis ole pakko ottaa. Sen hintoja ei kyllä paljon edes uskallettu kysellä :grin:

  6. Moikka Spörre!

    Mistä olette saaneet tarjouksia?

    Itse noita juuri tutkineena ja oikean paikan löytäneenä ensin tuli mieleen Ilmaristen tila sekä Wanha Talli, molemmat tuon max. välimatkan päässä Turusta. Molemmilla ihan hyvät kotisivut jos eivät olleet jo ennestään tuttuja. Taattisten tilalla Meri-Maskussa on myöskin tilava tallin ylinen, tosin piha-alue ei mielestäni ole kovin siisti...

    Molemmat vaikuttaa todella kauniilta maalaisympäristöltä, A-oikeudet tosin taitaa Ilmarisissa ja Taattisissa olla. Wanhaan talliin saa viedä omat juomat.

    Itse päädyimme Kankaisten kartanoon Maskussa :)

  7. Heippa!

    Täällä kanssa mietitään kuumeisesti loistopaikkaa hääkampaukselle sekä meikille Turusta tai lähikunnista... Molemmat tulisi saada samasta paikasta.

    Onko kellään kokemuksia Kauniit ja Ruskeat- nimisestä day spa:sta? Ovat erikoistuneet hääkampauksiin nettisivujen perusteella, ja itsekin kampaajakoulutuksen käyneenä olen aika tarkka miten se tukka sitten hääpäivänä on... :girl_wink:

    Pientä neuroosia :) Onneksi aikaa on vielä...

  8. Hei S!

    Kirjoitit kokemuksistasi Kankaisten kartanosta. Meille jäi nimenomaan epäselväksi, että saako niitä omia juomia sittenkään tuoda, vaikka ottaisikin pelkän tilavuokran? Meille sanottiin, että anniskelulupa pitää jokatapauksessa jollain olla, jos vuokraa heidän tilansa, enkä ole lainkaan vakuuttunut siitä että ne löytyvät kaikista pitopalveluista. Valaiskaa ihmeessä jos jollain on tietoa asiasta, pitopalvelua emme itse ole vielä varanneet. Sekavia nää alkoholiasiat...

    Vaikea kyllä kuvitella, että tulis halvemmaksi ottaa kaikki heiltä, kun esim. siiderit ja oluet on ravintolahinnoissa...

    Paikka on tosiaan kyllä upea. Vaikea tuon jälkeen enää tyytyä muuhun...

  9. Moikkis!

    Meillä myöskin on Manilla yhtenä erittäin varteenotettavana vaihtoehtona, kunhan pääsisi vielä paikanpäälle katsomaan. Tällaisen vastauksen sain vuoden 2012 hintakyselyille:

    Tilavuokra on 700 euroa+valvoja 35e/h ennen klo 24 ja sen jälkeen 70e/h juhlatunneilta.

×
×
  • Create New...