Jump to content
Naimisiin.info

Börri

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Vihti

Börri's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. lauantaina 3.9.2011 klo 16.00 Länsi-Turunmaa; Houtskari.
  2. Me menemme Turun saaristossa naimisiin, 200km päässä kotoa. Kirkossa on koko kesänä lisäksemme vain yhdet häät, joten eivät ota maksuja eikä varaaminenkaan ole rajoitettua . Esteettömyystodistuksen saimme postitse omasta seurakunnasta, kuulutukset ovat kotikirkossamme ja vihkiraamatunkin käyn hakemassa kotikunnan kirkkoherranvirastosta.
  3. Halusimme pitää häät, joissa olisi meille molemmille vain tuttuja ihmisiä (Avaan vähän tätä hää hommaamme; pidämme häämme yli 200km päässä kotipaikkakunnaltamme, saaristossa ja maksamme mm. vieraillemme yhden hotelliyön juhlapaikalla. Kustannussyistäkin tahdomme vain lähimmät ihmiset paikalle..). Siksi jätimme esimerkiksi kavereiden seurustelukumppaneita myös kutsumatta. Siis vain sellaisia seurustelukumppaneita, joita emme ole edes tavanneet! Kirjoitimme siis kutsujen päälle vain näiden ystäviemme nimen. Nyt on tullut jo kaksi ilmoittautumista, joihin ystävä on vastannut että "joo, me tullaan molemmat". Kiva on alkaa sitten siinä puhelimessa selittää, niin että tämä kutsuhan oli siis vain sulle..
  4. Börri

    Bridezillas-verkkokauppa

    Hei Jee, minäkin sain kolmen kuukauden odottelun ja muutaman vihaisen sähköpostin (+kuluttaja-asiamiehelle valituksen ) jälkeen omat tavarani! Kamerat eivät tosin olleet sellaiset kuin tilasin, mutta ei paljon enää haittaa. Menkööt! Pääasia, että sain kaiken tilaamani. En siltikään suosittele kenellekkään kyseistä firmaa. Huh huh.
×
×
  • Create New...