Jump to content
Naimisiin.info

Päiväpilvi

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Päiväpilvi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Täällä sama: Kaivataan hääautoa Turun seudulta! Vinkkejä kehiin.
  2. Päiväpilvi

    Aruban kokemuksia?

    Häämatka Aruballe varattuna! Lähtö kesäkuussa heti häiden jälkeen ja matka-aika 2 viikkoa.
  3. Edelleen kaipailisin Villa Romasta kattaus-/ koristelukuvia. Onko ketään tänä kesänä ko. paikassa juhlineita? -Olisi mukava kuulla kokemuksia
  4. EL: Meillä myös häät Villa Romassa. Olisi ihana nähdä muutama kuva koristeluistanne. Lähettäisitkö yksärinä, olisin tuhannesti kiitollinen.
  5. Mistä yhtä taitava, nuorekas ja loistavalla biisilistalla varustettu bändi häihin, kuin mitä Viihdytin on? Unohtamatta laulajan upeaa ääntä. Se, kun oli jo varattu...
  6. Hei! Tiedustelisin seuraavien sormusten suositushintaa: V-269-7w (mallisto: aamukaste II V-239W + T-9-5W yhd. (sormusyhdistelmiä I) V-268W + V-212W yhd. (sormusyhdistelmiä I) Kiitos jo etukäteen!
  7. Roslin: Kuinka paljon häihinne on tulossa vieraita? Ja tuleeko teille bändi? Mietin omien häiden osalta tuota juhlapaikan kokoa ja tilan riittämistä sekä mahd. wc-jonoa.. Meillä n. 80 vierasta ja halutaan myös bändi. Muut: Onko ketään, jolla olisi koristellusta juhlapaikasta kuvia? Kaipailisin kovasti.. Voi laittaa vaikka yksärillä.
  8. Täälläkin kaipaillaan uusia kokemuksia Villa Romasta. Häät suunnitteilla ensi kesäksi. Olisi kiva nähdä myös kuvia koristellusta paikasta. Kun kävimme tutustumaan paikkaan, oli se vielä talven jäljiltä ja oli vaikea saada kuvaa, kuinka kauniin siitä voi saada..
×
×
  • Create New...