Viliina

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Viliina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä on matka varattuna (!!!) Keniaan safarille huhtikuussa. Reissu kestää 9 vuorokautta; lähtö Nairobista safarille, kierrellen Amboselin ja Tsavon luonnonpuistoja ja kaksi viimeistä päivää rantalomaa Mombasassa. Kenian matkaoppaita on tullut nyt selattua, eikä malttaisi millään enää oottaa!!! Meillä häät on vasta syyskuussa, mutta meille paras ajankohta lomaan on nyt keväällä, joten lähdetään häämatkalle etukäteen. Huhtikuussa on tosin sadekausi, mutta on siinä varmaan myös hyvät puolensa. Odotan upeiden maisemien ja eläinten näkemistä, Afrikan värejä ja tunnelmaa... Voi kun ois jo huhtikuu!! Matka varattiin Olympia kaukomatkatoimistosta ja pakettiin sisältyy kaikki; ruuat, juomat, majoitukset, lennot... ei tartte itse huolehtia, vaan saa keskittyä nautiskeluun!!! Hintaa kyllä oli niin paljon ettei uskalla ees ajatella, mutta ajatuksena meillä oli, että kerran elämässähän sitä...
 2. Täällä myös Joensuulainen : !
 3. Meillä myös vihkiminen ort.kirkossa, Joensuussa. Sulhoni on ortodoksi ja minulle luterilaisena on tämä ihan uutta ja aikas jännittävääkin... Hyviä tietoja sainkin tästä ketjusta!
 4. Meillä ei olla päästy vielä kauppaan kihloja ostamaan ja olenkin kovasti pähkäillyt tämän asian kanssa. Tykkäisin kovasti leveämmistä sormuksista, mutta sormeni ovat lyhyenlaiset ja mietinkin, miten sovittaa näihin "nakkeihin" kaksi sormusta... Mielessä onkin käynyt, josko ottaisin nyt jo kihlaksi sen kauneimmista kauneimman, johon sitten kaiverrettaisiin myös hääpäivä!