Jump to content
Naimisiin.info

paulsi

Morsian
  • Viestit

    32
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

paulsi's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Eskimotyttö: Mistä olet ostanut tuon sormuksen? Se on todella kaunis!
  2. Meillä on häät 14.1.12 ja sormuksen sain joskus alkukesästä, mutta se tehtiin lähes kokonaan uudestaan ja sain sormuksen kultasepältä tuossa n.vko sitten. Eli n.2kk ennen häitä sain sormuksen valimiina kotiin! :girl_blum: Ja nyt mulla on kotona ihana ihana sormus!
  3. Loppujen lopuksi aikaa kului enemmän, kuin kolme vkoa, mutta nyt sain kultasepältä sormukseni. Se siis tehtiin vanhasta sormuksesta käytännössä kokonaan uusiksi! Se on ihana! Hieman jännitin sitä, kun en saanut käsin piirrettyä kuvaa kummempaa, enkä nähnyt sitä missään vaiheessa keskeneräisenäkään. Mutta valmiina sen näin ja se on juuri sellainen, kuin halusinkin. Ja tuli halvemmaksikin teettäminen kuin uuden ostaminen. *Tyytyväinen morsian, joka ei millään jaksaisi odottaa tammikuun puoltaväliä, että voisi tuon ihanuuden ottaa käyttöön tuolta kaapista, jossa käy sitä joka päivä hipelöimässä*
  4. paulsi

    Häätanssi / häähidas

    Stellan häävalssi on kyllä ihana! Meillä se on yhtenä vaihtoehtona!
  5. Meillä myös yhteiset rahat, joten yhdessä siis maksettiin Kihlan aikanaa mies maksoi! Silloin ei vielä ollut yhteisiä rahoja...
  6. kihlassa ei ole kiviä, mutta vihkissä on 1x 0,18ca ja 10x 0,02ca.
  7. Mollyn sormus on kyllä kaunis! Itse en sellaista haluaisi, mutta onhan tuo paljon kauniimpi ja tyylikkäämpi, kuin esim. tuo Kim K:n härpätys! Mielestäni Molly on jättänyt kauniisti toisen sormuksen pois, turha tuollaiseen on muita yhdistellä!
  8. Otan miehen nimen. Tyttärellämmekin on isänsä nimi, joten sitten ollaan kaikki samaa plaatua! Tämä oli kyllä ilman tytärtäkin minulle itsestäänselvyys, mutta olemme kyllä keskustelleet nimi-asiasta ja näin oli molemmille eniten mieleen. Miehen nimi siis.
  9. Kihloissa meillä lukee nimi ja päivämäärä (mulla tosin lukee miehen lempinimi, koska minä tai kukaan muukaan ei häntä kutsu omalla oikealla nimellä) Vihkiin mulle tulee ilmeisesti vaan nimikirjaimet ja &-merkki väliin (tyyliin P&P) ja päivämäärä, ei taida muuta mahtua ja miehen kihlaan lisätään sitten toinen päivämäärä. Hälle ei siis tule toista tai uutta sormusta.
  10. Mulla oli vanha sormus, josta rakennetaan kokonaan uusi ja erilainen sormus. Vanhasta siis käytetään kulta ja timantit. Sormus on Kotkassa kultasepällä ja saan sen n.kolmen vkon päästä. Luotan kultaseppään; meillä oli alusta alkaen hyvinkin samoja ajatuksia uudesta sormuksesta. En vaan malttaisi odottaa kolmea viikkoa. Millainenkohan siitä tulee? Tulen sitten kertomaan, että miten kävi.
  11. "No sitten, jos lahjan tahdotte meille antaa, toivomme, että voisitte sen kuoressa kantaa. Meillä on jo kaikkea liiaksi, roinaa on täynnä komeroita kaksi. Matkan sijaan testaamme avioliittoa tuoretta, onhan meillä talossa pari remonttikohdetta" Jotenkin näin tulee kutsuumme lukemaan. Tässä siis toivotaan lahjaa kirjekuoressa, sen ei tarvitse olla pelkkää rahaa...
  12. Olen ollut kaasona häissä, joissa oli morsiusmessu, eli oli ehtoolliset yms.. Sinne alttarille mentiin niin, että ensin meni pappi ja kaksi avustajaa, sitten toinen kaasoista, sitten minä kävelin sormuspojan kanssa ja sitten tuli morsian isänsä kanssa ja sulhanen tuli vastaan. Eikä siinä minun mielestäni ollut mitään liikaa. Meille ei näin paljoa tule, mutta näissä häissä tämä toimi. Kaiken kun tekee rauhallisesti ja maltilla, ettei kaikki mene yhtäaikaa, niin hyvä siitä tulee!
  13. Onpa teillä hienoja kihlasormuksia!! Mulla on ihan tavallinen puolipyöreä keltakultainen kihla. Kuvaa en valitettavasti osaa laittaa, mutta eiköhän jokainen osaa tämän kuvitella mielessään. Leveyttä on 3mm. Olen salaa haaveillut shinig star-sormuksesta, sellainen taisi olla tässä ketjussa kesäprinsessalla.
  14. Meillä ei tule miehelle uutta sormusta, vaan tähän vanhaan kihlaan kaiverrutetaan vihkipvm sinne rimpsun jatkoksi. Ei oikeastaan olla muuta edes ajateltu. Kyllä kysyin hältä, että haluaako uuden/toisen, mutta niinkuin olin kuvitellutkin, niin vastaus oli kieltävä.
×
×
  • Create New...