Jump to content
Naimisiin.info

Amandolli

Morsian
  • Viestit

    36
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Amandolli's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Amandolli

    Kutsuja

    Kutsuja
  2. Mismosah: Sepa tassa on inhottavaa, kun haluaisin nyt ensin sovittaa, etta sopiiko edes puvun malli minulle, enka haluaisi niin suuren summan riskia ottaa, etta joutuisin maksamaan jostakin, mika ei edes sovi minulle.. Noh, taytyy menna juttusille varmaan kun kotiutuu..
  3. Lammin Talo Vehmaalla, kokemuksia? Millaiset tilat ym.? Näyttää kivalta, aika kaukana kaikesta, mut vissiin aika halpa. Kiitokset etukäteen ihanille!
  4. Huhhuh, kyllä tuli linssiin viilattu olo.. Miettisin, että jos en uskallakaan itse tilata suoraan Kiinasta pukua (lähinnä pelottaa osaanko pyytää oikeat muutokset pukuun), niin laitoin kyselyjä näille suomalaisille Kiina-pukujen jälleenmyyjille. Toinen antoi hinnaksi 259€,mikä on vielä mielestäni kohtuullinen. Mutta toinen jälleenmyjä antoi ihan samalle puvulle hintaa 580€ !! Taidan kuitenkin päätyä tilaamaan itse. Onko jossakin jotakin ketjua, jossa olisi englanninkielistä sanastoa mitä tarvitsen puvun tilaamiseen?
  5. Olisiko jollakin Sydänkävyn s-posti osoitetta? Lähden ulkomaille, enkä viitsisi puhelimella hoidella asioita.. Ja tietääkö joku, miten laaja Sottero-valikoima Sydänkävyssä on? Kiitos etukäteen!
  6. Onko lähiaikaisia kokemuksia Weddingo.net sivulta? Ajattelin täräyttää tilauksen menemään, mutta vielä vähän jännittää liikaa Oletteko muuten pyytäneet puvun jollakin tietylla kankaalla tilatessanne, vai miten tämä toimii? Kun itse en haluaisi samalla kankaalla kuin ns.'alkuperäinen malli', niin voinko vain laittaa mitä haluan?
×
×
  • Create New...