Jump to content
Naimisiin.info

noorajanika

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

noorajanika's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minä ja lapsuuden ystäväni sovimme jo vuosia sitten, kuinka olisimme toistemme kaasoja ja ensimmäisten lasten kummeja jne. No, nyt on sitten mun häät tulossa kesällä 2012 ja todennäköisesti myös ystäväni menee naimisiin kesällä 2012! Kauhea mietintä ja pohdinta ollut mulla itsellä, että selviämmekö toistemme kaasoudesta kun on omatkin häät. Vielä ei olla siis asiasta yhdessä puhuttu. Tiedän kyllä, että meille molemmille olisi tulossa myös toiset kaasot. Hmm.
  2. Jännää (ja kivaa!), että makuja on niin monia. Esim. Uspenski, Helsingin Tuomiokirkko, Johanneksen kirkko ja kaikenmaailman keskiaikaiset kivikirkot EIVÄT ole ollenkaan mun mieleen... Liian krumeluuri (kuten juuri Uspenski jne) ei tunnu omalta. Joku mainitsi jo Päiväkummun Riihikirkon. Se on minustakin tosi nätti ja tunnelmallinen, tosin liian pieni ja turhan hämärä vihkimistä ajatellen. Minut ja mieheni vihitään Suomenlinnan kirkossa, mikä on minusta vallan kiva yksinkertaisuudessaan. En nyt tiedä onko se Suomen kaunein, mutta kaunis on! Ja mua viehättää sekin, että Suomenlinnan kirkko on majakkakirkko.
  3. Mullekin tuli paljaista jaloista mieleen esim. Pekka Simojoen joku laulu, jossa lauletaan "Riisu kengät, maa jolla seisot on Herran." ...miksei siellä kirkossakin voisi avojaloin olla. Yksi tuttuni meni naimisiin liiloissa conversen tennareissa. Ja miehelläkin jotkin lenkkarit. Eipä nekään kovin juhlavat olleet... Hääjuhlassa oli sitten juhlakengät kyllä.
  4. Hotelliin, luulisin. Vielä reilu vuosi aikaa miettiä. Jokin mökkikin voisi toki olla kiva.
  5. 23.6.2012 Helsinki. Eipä tätä päivää vielä moni tiedä, mutta täällä voin varmaan rauhassa kirjotella.
  6. Me saatiin kanssa 1.toiveemme! Suomenlinna 23.6. klo 15! Juhannushäät siis tulossa... Eipä oltais muuten sitä juhannusta valittu, mutta haluamassamme juhlapaikassa Suomenlinnan Pirunkirkossa oli kesällä 2012 vain kaksi lauantaita vapaana - ylioppilas/valmistujaislauantai ja sitten tämä juhannuslauantai. Niin ja varattiin jo huhtikuussa. Päädyttiin sitten juhannuslauantaihin, sillä yo/valmistujais-lauantai voisi olla monelle aika huono. Niin ja mies kuuluu Tuomiokirkkoseurakuntaan mutta minä vielä toistaiseksi Töölöön.
×
×
  • Create New...