Jump to content
Naimisiin.info

Ms Google

Morsian
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Ms Google's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Saitko koskaan mistään mitään vastauksia? Meillekin tulee nyt pappo ko. seurakunnasta ja meille nimettiin Olli Nuosmaa. Neva hööd. Oon ollu kuuntelemassa sitä Aija Pöyriä ja se oli oikeen rempseen olonen, mutta ei ihan... kartalla. Ja Merja Alanteen kanssa juttelin puhelimessa, oikein oli mukavan olonen... Mutta yhtään en siis tiedä muista tai noistakaan sen enempää. http://www.espoonseurakunnat.fi/web/leppavaara/papit Tuollahan on nuo kaikki. Pitääkö sitä lähteä kirkkoon istumaan?
 2. Inglotilla on kans semmosta kestokamaa, että suosittelen lämpimästi!!! Menin suoraan töistä BodyCombat -tunnille Inglotin meikkivoiteissa ja aikamoinen oli hämmästys tunnin jälkeen, kun vilkasin peiliin! Melkeen ois voinu marssia vaikka työhaastatteluun, lähes virheettömänä oli pysyny! Ja sitten, Lumenen silmämeikinpohjustaja on IHAN ehdoton! Ilman sitä ei kannata yrittääkkään yhtään mitään. Oon jopa myyny sitä joskus jollekin Lumenen omalle konsultille ja se lähetti kiitokset myöhemmin! Niin siis en ole kosmetiikkamyyjä, vaan olin sitä kyselemässä ja jäin sitten juttelemaan sen myyjän kanssa...
 3. Mulla ei oo P-puku... Mutta siis eihän ne nyt VOIS tehä niin, että ne myis sulle puvun tietäen, ettei se ehdi häihin!? Seremonian poppookin on sen verran monta vuotta tota hommaa tehny, että onhan niillä nyt jo tiedossa ne toimitusajat. Totta kai kaikkee voi sattua ja tapahtua, mutta olishan ne nyt sanonu sulle jos ne epäilee edes vähäsen, ettei se puku ehdi. Olishan?!
 4. Pistin äipyn soittaa Leimulinee (ku en ite enää kehannu ) ni get this: Pirjo oli todella todella pahoillaan kun hänelle oli tullut moka, oli eilen soitellut sen puvun perään ja oli selvinnyt, että hän oli katsonut päivämäärän väärin, puku on tulossa 28.4.12. pyysi minua välittämään Sinulle anteeksipyynnön mokastaan. KUIN VÄÄRIN?!?!? Ja siis se on tilattu (okei, muistin aiemmin väärin, mut...) marraskuun alussa. Onneks tilattii ajoissa...
 5. Tinta, koska sä viimeks kehtasit kysellä omasi perään? Mä soitin viikko sitte ja niil ei ollu mitään tietoo ni mietin, että kehtaisko taas.... Ne sano viimeks et siit tulee yleensä tieto, kun lähtevät Lontoosta Suomea kohti ja sitte se onki jo ihan lähellä...
 6. HUONOSTI!!!! Suttura on yhä maailmalla ja mulle ilmotettiin että 24.2. +/- 2 viikkoa. :girl_cray2: edit: AUTS! Nyt vasta tajusin, että jos sun puku myöhästyy kuukaudella ni... Toivottavasti toi mun Suttura on vaan jotenki keskivertoa huonompi suuntavaistoltaan...
 7. ^^ Joo, älä pelkää, ei oo tullu! HÖÖHH!!!! Tossa jo viime viikolla kyselin sieltä, että miss' on mun kultani, mutta Pirjo pyysi vaan kärsivällisyyttä. Nyt en kehtaa taas kysellä!
 8. I FEEL YOU!!!!! Mun Sutturan piti tulla 24.2. +/- 2 viikkoa. Se aikaraja poksahti jo viime viikolla täyteen!!! Oi Sutturan, missä matkaat???????
 9. Phuuh! Mäkin pohdin tätä videokuvaushässäkkä! Oikeen blogipostauksen siitä raapustin http://tylliunelmia.blogspot.com/2012/02/and-oscar-goes-to-pitaako-haat.html Mutta mutta... Missä on se meidän ikioma Spielberg?
 10. Toi Mitchum rokkaa, mutta musta tuntuu, että se vaikutus lakkaa jossain kohtaa... siis että jos sitä käyttää useemman purkin peräkkäin ni eipä pelitä enää. Mulla. Mutta ite vannon kyllä ton Triple Dryn nimeen!
 11. Meillä on kirkko ja juhlat Helsingissä, niin päädyttiin vähän vähemmän käytettyyn ratkasuun... Lisää täältä: http://tylliunelmia.blogspot.com/2012/01/linja-autossa-on-myos-tunnelmaa-eli.html Hihih... Toivottavasti ei vaan sada!
 12. Mä olen kans messukäännynnäinen!!! Kannattaa ehdottomasti mennä, jos vaan on tilaisuus! Bloggasinkin meidän messulöydöistä, olin niin supertohkeissani! http://tylliunelmia.blogspot.com/2012/01/haamessuille-saimme-mukaamme-kaaso-jn.html Hyviä messuja kaikille!
 13. Mulla ei ole kokemuksia Megaklinikan valkasusta mutta muusta ammattitaidosta on... vähä turhia paikkauksia ja oisivat myös vetäneet irti hampaan, jossa ei ole kahden muun hammaslääkärin mukaan mitään vikaa. Samankaltasia kokemuksia työkaverilla. Ite en menis enää lähellekään ja kaduttaa että menin edes sen kerran! Mutta ehkä ne kaikki ei mokaile... :/
×
×
 • Create New...