Jump to content
Naimisiin.info

spac

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

spac's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli juhlat Poliisien majalla tänä syksynä. Voin suositella! Sali oli tilava, porukka mahtuu hyvin syömään ja tanssimaan. Seinillä on himmentyvät valaisimet, joilla voi säätää tunnelmavalaistusta sopivaksi. Kun pöydät oli koristeltu ja ihmiset paikalla juhlavaatteissaan, ei tila ollut yhtään karu tai "työväentalomainen", vaan sopivan juhlava. Joustoa lopettamisajasta tuskin saa, paikan omistaja / talonmies asuu samalla tontilla joten ihan ymmärrettävää ettei läpi yön saa metelöidä. Kuitenkin se riittää, että ohjelma loppuu & porukka alkaa valua ulos klo 24, tilan ei tartte olla sillä kellonlyömällä tyhjä. SIivota sai n. klo 1.30 asti. Klo 24 oli ihan hyvä aika lähteä viettämään hääyötä... Ilmastoinnista en osaa sanoa, melko lämmin siellä oli näin syksylläkin.
  2. Olisiko kellään kuvia / kokemuksia paikan koristelusta?
  3. Pitäisi vissiin vaan luottaa ekaan intuitioon, kun tuo eka puku muakin miellytti enemmän. Kiitos mielipiteistä! Vielä sellainen kysymys, että onko sen ekan puvun kaula-aukko mielestänne liian antelias? Jotenkin se näyttää olevan tosi matalalla...
  4. Kummasta puvusta pidätte enemmän? Kumpikohan sopisi kokoa 40 olevalle tiimalasi/päärynälle paremmin? (varmaan joku A-linjainen sopisi parhaiten, mutta en halua sellaista...) Ja onko tuossa ensimmäisessä kuvassa puvun väri mielestänne ihan vaan ivory vai enemmän joku vaalea cappucino tms.? Se sopii tuolle vaalealle mallille tosi hyvin! Eka puku Toka puku Kiitos jo etukäteen mielipiteistä!
  5. Minäkin harkitsen tuota Walking in the airia joko sisään tai ulospäin. Mietin vaan, että onko se liian jouluinen, monethan yhdistävät sen siihen jouluiseen piirrettyyn... Toisaalta Sormusten Herra -leffojen Concerning Hobbits olisi myös ihana, jos saisi jonkun sitä soittamaan. Ja sitten taas joku marssikin voisi olla hieno sisäntulossa. Saas nähdä, paljonko musiikkia yhteen siviilivihkimiseen saa tungettua.
  6. spac

    Wanha Bäckby (Vantaa)

    Osaisikohan joku vielä kertoa, onko WB:ssä mitään sopivaa paikkaa vihkimiselle, jos ei halua vieraiden istuvan ruokapöydissä? Vai onko tila vaan yksi yhtenäinen sali?
  7. Olisko lisää kokemuksia paikasta? Mahtuuko pienessä juhlasalissa vihkimään, jos vieraita olisi n. 80? Millainen paikka on syksyllä/talvella?
×
×
  • Create New...