Jessica1978

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Jessica1978

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Aivan paras!
 2. ^hyvä, että on tullut jokin ratkaisu asiaan. Monesti on käynyt niin ettei juhliini (muut kuin häät) ole tullut paljon ketään. Se on surullista, vaikkakin monen kutsutun kohdalla peruminen ymmärrettävääkin.
 3. Yksissä häissä joissa olin, oli sulhasen suvusta pyydetty parin yhteisiä tuttuja istumaan ns. morsiamen puolelle juuri sen takia, että saatiin ns. tasapainotettua se "näky" siellä kirkossa. Itse olin kutsuttuna morsiamen puolelta, joten tokikin istuin sillä puolen. Muussa hääjuhlassa ei näkynyt se morsiamen sukulaisten puute. Olihan ne miehen sukulaiset kuitenkin hänellekin jo sukulaisia ja siten se lämmin tunnelma tuli sitä kautta eikä lukumäärällisesti siten, että kenen sukua kukakin on..
 4. 50 euroa on aikalailla raja ns. vähemmän läheisille ystäville. Jollekin paremmalle ystävälle voisi sponsoroida enemmänkin, mutta sekin voisi olla hiukan hankalaa, kun yleensä budjetti on kaikille sama eikä mennä sen mukaan mitä kuka tahansa haluaisi maksaa.. Jollekin opiskelijalle tuo 50 euroakin voi olla kyllä jo paljon...
 5. yksissä häissä oli läsnä n. 5 ystävääni niiden kaikkien tuntemattomien lisäksi. Jostakin syystä minut oli laitettu istumaan eri pöytään kuin nämä ystäväni. Oli ehkä hieman ankeaa varsinkin, kun pöytäseurueeni ei ollut kovin puheliasta eikä minulla ollut avecia.
 6. Oon kai tässäkin untuvikko. haha, vain kaksissa häissä olen käynyt.. Vaikka ikää on jo enemmän niin läheiseni eivät ole kovin avioituvaa sakkia