Jump to content
Naimisiin.info

Jossu04

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Jossu04's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Jossu04

    Häätöppäyksiä?

    me unohettiin mennä kuuntelemaan kuulutukset.työkaveri vaan kysy sit töissä maanantaina et oonko mä menossa naimisiin ku meijät oli kuulutettu kirkossa.ei muistettu yhtään koko kuulutuksia. ajettiin vielä just tuona sunnuntaina kirkon ohi ja katottiin et onpa paljo väkee,eikä siltikään käyny mielen vieressäkään et meijän ois pitäny olla siellä kans.mutta päästiin naimisiin vaikka ei kuulutuksia kuultu.
  2. Jossu04

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    meillä oli menomarssina Edwar Elgarin: The Land of hope and glory ja poistumismarssina Bachin C-duuri.
  3. Jossu04

    Rovaniemi

    käytiin salon pr:ssä hääpäivänä kammattavana ja voin todella suositella tuota paikkaa!!kampaajat olivat tosi mukavia ja ammattitaitosia.mun kampauksesta tuli just sellanen ku mä halusin!et salon pr:ään siis!!
  4. Jossu04

    Rovaniemi

    moomin:me käyään kans salon pr:ssa kammattavana!toivottavasti se on hyvä,oli nimittäin kaheskymmenes parturi johon soitin ja eka kuka pysty tulemaan meijät kampaamaan.taitaa rollon parturit vetää lonkkaa kesäkuukaudet.meillä on siis 25.7.2004 vihkiminen,kuten se tosta profiilista näkyy..enää 9vk häihin!! ;D Me varattiin kuvaamoksi Studio Saraste. mones päivä teillä on häät Moomin?samassa kuussa näytetään alttarille astuvan!
  5. Meille tulee ehdottomasti miespappi!!saatiin ite valita pappi ja ollaan jo sovittu papin kanssa vihkimisestä.
  6. Jossu04

    Rovaniemi

    missä kampaajalla käytte/kävitte?kuvaamo?hankala homma ku en ite asu rollossa ja porukatki muuttaa vasta kesäkuun alussa sinne..ni jos ois jotain vinkkiä antaa näistä em ni ois mukava!
  7. Jossu04

    Rovaniemi

    minäkin ilmottaudun joukon jatkoksi.meillä on kesällä häät rollom pääkirkossa,juhlapaikka on vielä hiukan auki.
  8. kaikista eniten jännittää kävellä kirkon käytävää alttarille..pelkään et polvistun väärässä kohdassa tai jotai muuta tyhmää!!hääjuhlassa ei oikeestaan jännitä/pelota mikään!luotan täysin et ruokaa on riittävästi ja kaikki menee hyvin.ehkä kaikista kauhein pelko on se et tyyliin viikkoo ennen huomaa et joku tosi läheinen tyyppi jääny kuttumatta..vieraita tulee n.220 joten joku voi unohtua ihan hyvin!! :-/ :-/
  9. kihlasormuksessa puolison nimi ja päivämäärä,vihkisormukseeni tulee molempien nimet ja päivämäärä.
  10. Jossu04

    Kihlajaiset?

    me ei olla ihan viel kihloissa,mut se om varmaa et mennään kahdestaan jonnekin ja siellä pujotetaan sormukset sormiimme.Kihlajaiset,joihin tulee noin 80-100ihmistä,pidetään sulhaseni kotona,varmaankin noin 2viikkoa kihlauksesta. vanhemmille kerrotaan heti(jota kautta tieto leviää koko suvulle )kauempana asuville kavereille laitan viestin,samalla paikkakunnalla asuvat huomaavat kyllä kihlautumisemme ilman sanomistakin
×
×
  • Create New...